Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojna Policija Petog korpusa Armije BiH je 04.08.1995. godine predala Plitvice Hrvatskoj Vojsci. Čuj "Oluja" spriječila tragediju Bihaća. Trebamo vam se još zahvaliti što ste nakon 4 godine otjerali RSK sa svoje teritorije i što smo vam predali Plitvice u Hrvatskoj 04.08.1995. godine.
Najdesniji Hrvat je opet Hrvat. Najliberalniji, najljevlji Hrvat je opet Hrvat. Isto vrijedi i za Srbe. Zato je nebitno koja stranka vlada u RS-u ili zapadnoj Hercegovini. Najdesnijeg Bošnjaka u BiH proglašavaju fašistom. Najliberalniji Bošnjak je bosanac. Bošnjak je bez svijesti i dalje.
Oluja jeste bila antiteroristicka oslobodilacka akcija, ali u Hrvatskoj! Nista nama oni nisu pomogli
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Crno na bijelo svak može provjeriti da je 25 000 Bošnjaka koji nisu imali državljanstvo hr bilo u hr vojsci i branili hr od agresije kad je bilo najteže od 9 000 poginulih boraca hr vojske 1 300 su Bošnjaci a da ne govorimo da je Bihać spasio pad Splita i Zagreba i Karlovca i 5 korpus je dao Hr vojsci Plitvice koje su oslobodili od agresora i četnika
A sta ste ocekivali od Covica , vuk dlaku mijenja a cud nikada
Notorna laž. Peti korpus je oslobodio dio Hrvatske i omogućio Oluju
Cijela Armija BiH je se ustvari borila za nezavisnost Hrvatske, jer bez Bosnjackog otpora, Srbi bi uzeli sve od Rijeke do Albanije. - 35.000 Bosnjaka je poginulo u toj borbi + 40.000 Bosnjacki civila je pobijeno od cetnika -
Gaf iza gafa. Obilježavanje Blajburga u Sarajevu osuđeno od svjetskih medija. Sada ova odlikovanja ratnih zločinaca će naići na sličnu osudu. Tako ti je kada ti je bitnija tamo neka druga država od tvoje.
@antibiotik misa u crkvi osudjena ali to sto su molitve odrzane u dzamijama u Bih nisu osudili. Jel vidis na sta ste spali?
Ee rekao sam jaaaa.. Kad je Milanovic postao predsj. Ne vjerujem ovome nikako, ni trunku mu ne vjerujem..Ne vherujem Hrvatskoj i Srbiji nikad u zivotu, NIKAD !!!
Mars u fasistland..i povedi ove svoje kamenjare...ne zelite suzivot niti postovati ovu zemlju zato ne zelimo ni mi pa vam redovno biramo predstavnika jer vas je 10%
@DrzavaTZ kamenjarci tu zive stoljecima oni su svoji na svome ;-)
HVO=UZP Zasto nasi logorasi se ne udruze i ne tuze republiku Hrvatsku koja je saucesnik u UZP-u. Neshvatljivo je da se godinama nista nije uradilo na trazenju ratne odstete od Hrvatske.
sve sad sami Krojaci istorije..gdje si ti Covicu bio..da si cemu vrijedio osim lopovluka i tebe bi sad nagradili..ali ti si kao i brat Dodik svercovali i pljackali..
Srbi da su mislili ulaziti u Bihać uradili bi to 94' kada su ušli u predgrađa Bihaća,..
Da nije bilo herojske ARBiH koja je četiri godine odolijevala srbo- hrvatskim fasistima u BiH nikada šminkerska HV, koja se poslije pada Vukovara odmarala i debljala po kasarnama, ne bi razračunala sa Vojskom srpske kraine. Peti korpus im predao oslobođene Plitvice. Ne mogu se nikada izdajničke zločinačke formacije HVO prikazati kao oslobodilacke. Istina uvijek pobijedi
@demonter_neistine i vasi su se odmarali u Foci, Bjeljini, Zvorniku, Potocarima, Banji Luki, Prijedoru ...
Ako je borio se na vojnika ok Nek odgovara za zlocine
Bihać je spasio Zagreb, ljudi bi se usetali da nije bilo 5. Korpusa, zato ne jedite govna...
@zlax76 usetali ubzagreb kao sto su se srbi usetali u vukovar jeli?
Bihac se braniti voliiiii
Eto Gospodo nadam ste da ste i glasali za Milanovica ILI?
Bosnjaci u Hrvatskoj ginuli za patriotizam boreci se u redovima hrvatske vojske a vecinom Bosanski hrvati u BiH stvarali zlocinacku tvorevinu HB!!! Nikada necete biti na nivou Bosnjaka u pogledu ispravnih postupaka