Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sta nego su lopovi...ko je pokrao sve te tolike firme nego ovi sto su stalno na vlasti, a narod glup sadisticki voli da ga neko zlostavlja
Sta je to lazna ljevica - Kada Nermin Niksic u Parlamentu BiH prima svaki mjesec 7000 KM, nikada nije radio u fabrici, nikada nije bio u dodiru sa radnicima koji rade za privatnike, a on okolo prica o radnickoj solidarnosti i eto kako je bilo bolje za vrijeme Tita. Lazna ljevica ima i Damira Masica koji uzima 6500 KM u Parlamentu Federacije BiH, koji je od svoje 18 godine, nakon zavrsene srednje skole uvaljen na budzet. Sto nije radio za 500 KM u fabrici?
@opleti Aveti komunizma se bude
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smrt fasizmu!
@HejBa to reci Čoviću dobičeš odgovor.
@654321 Samo polako, druze. Ti znas da kod nas sve ide u krug. Isto tako znas da smo visoko moralni i karakterni. Kako smo iz turbo komunjara preko noci presli u turbo vjernike, nece nam biti problem da se opet presaltamo po potrebi. Samo je pitanje vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bošnjačka akcija.
Hrvati prikazuju da vole hdz i covica vise od Boga dragoga, sve u inat nekome, e jadnici jadni, isto mislim i za ostala dva tora srbe i bosnjake jadnici jadni dje nam zivot prolazi Fujjj
Na nacionalizmu se najbolje pljačka i varaju budale
HDZ LOPOVI LOPINE !
Ahmoubihljeb , Covic je nahapao i za trece koljeno dok Komsic ima solidan zivot jednog politicara.
Smijesno je kad vidis koliko su se SDA botovi osjetili ugrozenima. To potvrdjuje da njima HDZ na vlasti odgovara. Vec 15 godina mi je jasno da jedni bez drugih ne bi mogli postojati.
u HR se narod digao protiv korupcije.U Bosni kao da se boje pa iskazuju nezadovoljstvo na ovaj način kao vid protesta.tako bješe u Sarajevu neki dan protiv SDA.dosta da pogledate onog HR novinara Domagoja .šta taj HDZ radi u dogovoru sa Dodikom i Srbijom.Narod treba da počne raditi nešto ili svi napustiti svoja ognjišta ,ići van.pored tako fine i Bogom nadarene bih.šta nacionalisti uradiše.ja se po..em u njihovo pokradeni bogatstvo.
JUGIĆI20ice
😂😂😂😂😂🇧🇦
HDZ = UZP
@Bosnjastvo Kako nije u dodiru sa radnicima kad ima svoju firmu i svoje radnike?
Živila KPJ-u.
Živio Prvi Maj
@as1905 U pravu si. Živio SKJ-u.
Počelo je počelo
Budi se narod.Nadam se da ce biiti budan u oktobru. SFSN
Ok, ali koja je alternativa u hrvata? Nema je.