Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popus...tit će svakako. Bit će Bosne od Kulina bana do Sudnjeg dana.
Naravno. Samo debili mogu da pucaju minuse na ovo, nije Kulinova država bila nikakva Srbija ili Hrvatska, niti se on sam nazivao srpskim banom- već bosanskim. Što je najtužnije, nije da nam je susjedni hrvati ili srbi žele srušiti, švabe ili slovenci- već sami bošnjani, bosanci, čiji su pretci hiljadu godina živjeli jedino u Bosni.
Bosanci se zavaravaju kad misle…Bosna je odolijevala stotinama godina raznim osvajacima. Pa zato sto mi tad nismo tu zivjeli. Vidjecete da cemo mi unistiti svoju zemlju lopovlukom, medjusobnim neprijateljstvom i slicno. Srbi i hrvati i pored rata, opet udruzeni u zajednickom cilju podjele Bosne. A bosnjo mutavi pljuje po sandzaklijama, ruga se krajisnicima, ismijava podrinjce… Kakvi smo, i ne zasluzujemo ovu zemlju. O lopovluku “prvih u bosnjaka - stranci sda” je vec sve receno.
Dusanki samo fali metla i da poleti
Poznat je kod nas da Sargo samo motku razumije.Ovako je trebalo odavno a ne natezati se do beskonacnosti...
I dalje vladajući imaju šape nad telekomoma, elektroprivredama i šumama, svako u svom toru. Dok god je tako, nema napretka. Ovo sve drugo su kozmetički zahvati, da se može reći, eto, stvari se mijenjaju.
Ma ovo je bezveze...de vi nadjite onog ratnog profitera Smailbegovica,nije nam dugo objasnio da su privatnici gladni,a da ne mogu dijelove vila jest ili gumu sa Mercedesa
Daj nosite ovu baba-rogu sa slika.Dijete mi se radplace kada vidi majkicku,njeno dijete i u uce imaju za 2 zivota.A mi Bosnjaci,Srbi i Hrvati sutimo dobro nam je braco da imamo za kafu i kutiju cigara.Tako nam i treba u BiH
Imamo mi uvijek dobar zakon, ali provođenje baš ne ide. Niko nikad da završi u zatvoru.
I kao ne mogu ih natjerati i ostale zakone da usvoje
Dusanka je dokaz da nema Boga
Milanovic je danas otkrio sve karte na stolu i sve su maske popadale kad je rekao kako se boji da SR-HR plan u Bosni ne oslabi. Priznao je da plan podjele Bosne nikad nije prekinut, a z’druge strane je s tom izjavom urinirao po svim zrtvama Vukovara i svih hrvata po hrvatskoj i po BiH. Ali i pored svega, ja opet kazem, nije do njih, do nas je! Oni nam mogu nauditi samo onoliko koliko mi ne radimo na sebi i na svom jacanju.
Ima li zakona o finansiranju politickih stranaka iz javnog budzeta mozda? Da se time pozabavimo sto prije? Kako da ne.
Nisu popustili...zavrnula im se ruka i uši...
Ovakve ćete vi sebi ponovo birati! Bravo narode!
Nazalost,mi smo protektorat...Na svu srecu,ovi nasi imbecili se nikad nebi usaglasili..pored njih mi bi sad primali platu u bonovima,struju i vodu bi nam pustali jad im je ceif,privaznici bi bili oslobodjeni svih obavezama imali bi pravo bicevanja...
Pa stvarno nas prepadate, zar niste imali neku drugu sliku.
HAJTE SADA OVAKO I ZA AKCIZE !!!
Što se kralo kralo se hhh sad sve nabavke fino transparentno objavljivati na internetu