Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta li će Ivo Komšić reći na ovo. Hoće li moći naći opravdanje, kao što kod Vildane veli da se Bošnjaci radikalizuju a Srbe i Hrvate na ranu previti.
pa kad su večina ratnih zločinaca članovi HDZ-a i SNSD-a
Opet teske teme. pa gdje ce glasati zlocinci protiv takvog zakona.
To znaci ko ima pare moze da vrsi zlocine, ubija neduzne i plati kaznu...i to je to..
Čuj da plate zločine pokradenim parama, zločinac ima da leži u zatvoru baaa
Dudla ga Neko Čovi i Dodi povazdan.
Zlocinci brand zlocince,ko m’osas sve potamaniti do zadnjeg
Šta drugo očekivati od UZP-ovaca fašističkih genocidaškim.
Zločinci brane zločince....
Ma to su kriminalci kojima je na ovaj nacin dokazana namjera. Zasto to ne podrzati? Pa mater vam i oko vase djece ti hodaju.
Sta kazu Schmidt i Sattler? Zasto vi novinarcici ne odete do njih dvojice i ne uptate ih za misljenje o ovome. Oni su ovu vlasti napravili.
naravno da nisu,kada su i sami zločinci
Mister Smith na aparatima...Eto ti evropske vrijednosti
Njima je metak u glavu otkup. Samo dati tačne adrese!!
Naravno da ce glasati protiv kad su svi zlocinci iz njihovih redova. I ovi bi dns jos gori bili ako im dopustimo. Zato uvijek oci otvorene bez kompromisa i preventivno djelovati. Sa zlocincima nema price
Što bi rekao Nekaa , ali i još ponekoo., od kako su formirali novu vlast sve je nekako novooo , eUropskoo..i proRusko ...Tako da zaista stranke Trojkuše+ovi nacional-apardhejd štovatelji su pun pogodak. Eto oktobra , a 14 uslova eU ni makaccc...
Odlični odnosi Trojke, HDZ i SNSDa😊