Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova hatidža neka se vrati u RS pa nek se tamo bori za prava djece iz Konjević polja, lahko je iz Federacije nesebično pružati podršku ovim roditeljima i djeci.
hatidza se usmrdila :D
Hatidza se među prvima vratila u Srebrenicu i tamo non stop zivi. Sto pojedinci imaju potrebu da komentarisu, a blage veze nemaju o stvarnom stanju na terenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ova zena je smorila.Ja stvarno nemam nista protiv srebrenice ni RS-a ni muslimana ni ovih ni onih,ali ovo je stvarno postale preocigledno da ova baba vec godinama uzima pare na racun tudje muke i patnje
Pa o tome se i radi, prosipa suplju pricu malo se pojavi u medijima, a novac kaplje sa svih strana.........
Zna li ova babuskara ista drugo izgovoriti iz njenih poganih usta,osim genocid,agresija.Dobro je naucila alijinu istoriju,sjajno.Zbog nje i njoj slicnoj ja nemam postovanja prema porodicam tih ubijenih,jer je ovo jedna hostaplerka koja se bogati i zivi na racun nestalih kostiju svoje porodice,sramota da je bude.
Kakva je ova stara vjestica varalica , hapac i placenica da lupeta gluposti
Jeli ovo ona sto javno prica koliko zaradziva i da svoj novac nemoze potrositi i da ima stan i kucu u sarajevu?
ne kaze se zaradziva vec zaradzivaja :D:D:D
@Adnan. ralic Hahaha ma ni ti nisi nista bolji po tom pitanju smo slicni!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Aj Hatidza boli te briga, imas stan u Sarajevu, doplatke i povlastice. Nemoj nam toga ba . Znamo da sve dzabe dobijas...
Дл
A ,sta je to meni falilo kada sam isao u osnovnu skolu-sto sam iz prvih lekcija iz bukvara ucio ucio slovi ''R''-Ramo sara po papiru,ne saraj Ramo pisi'' ili slovo''Z''- Zivkova kobila ozdrijebila zuto zdrijebe-. A vi,A vi-ucite djecu iz fizike da se elektricitet stvara kad se macka vuce po podu, ili su vam glavni junaci nacije oni koji su se bili medjunacionalno/medjureligijski u proslom ratu...a sve bio zaludjeni i izmanipulisani poluobrazovani svijet. O.. P.S.-One pametne sam gledao kako prtljaju na Sarajevskom aerodrumu/'92 sa kartama u jednom pravcu ,pravcu u nepovrat ,samo da vas ne gledaju
Prije svega, ispričavam se što na ovaj način tražim vašu pozornost i oduzimam vaše vrijeme, ali vidjet ćete o čemu je riječ – postoji stranica na kojoj možete zaraditi gledajući reklame i ispunjavajući ankete. Ja osobno zaradim oko 50 – 100 $ mjesečno na njoj. Nije riječ o muljaži, navlakuši i sl. Sve što trebate jest osnovno znanje engleskog jezika i sat vremena dnevno viška. Na ovoj stranici možete se BESPLATNO registrirati i započeti polako zarađivati: http://www.clixsense.com/?4986151 Sretno svima i nadam se da ćete biti zadovoljni i zaraditi koji dolar više u ova teška vremena. :)
2000 da trošim onako,a dvije da u nešto uložim,inače živim ko lord izjavi jedne prilike M.S.
Ma ovo je stvarno problem ,jadna djeca ce nauciti srpski ,pa ih niko u Federaciji nece razumjeti,uzas! To sto fulaju nekoliko sedmica skole ,sto nece nadoknaditi ,do kraja god. ,nikom nista! Moja djeca uce francuski u skoli, sto ih ne sprecava da pricaju I bosanski! Zato ne serite vise nego vracajte tu djecu u skolu I ne padajte na folove politicara ! Vama drvene grede ,njima politicki poeni!
NIKOME NE TREBA NAMETATI KOJI CE JEZIK UITI PA TAKO I BOSNJACIMA,ALI JA MISLIM DA BI SE ONDA TREBAO ZVATI BOSNJACKI A NE BOSANSKI.SVE STO JE BOSANSKO PRIPADA SVIM NARODIMA I SRBIMA I HRVATIMA KOJI GOVERE SVJIM,A BOSNJACI SVOJIM.
Sto se deres????
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakav Bosanski jezik,kakve gluposti ! BiH muslimani su se samoinicijativno proglasili Bosnjacima a jezik kojim govore bosanskim.Igraju se nacije i lingvistike kao mala djeca ''Vinetua i kauboja'',vidjeli da sve nacije imaju svoj jezik. Budalastina,cista budalastina i ne samo to,nego prst u oko svojim najblizim, prst u oko i haram .Znaju da pobjednici pisu istoriju-da mi je znati koga su oni pobijedili te pisu tri istorije u BiH i djeci nedaju da mirno uce onu nauku od koje ce sutra imati koristi.
Ja ne znam zasto vi SMRDI i dalje negirate svoje korjene. TREBA DA BUDETE PONOSNI, JER SU VAM PRECI BILI AGE I BEGOVI. Jeste li se kad zapitali zasto je serija "Sulejman Velicanstveni", najgledanija bas u Beogradu i Smrdskim dijelovima?! Stare babe su to prepricavale, jer TREBALO JE ZARADITI ZEMLJU. :P
predsjednica sa četiri razreda osnovne škole
i to vanredno zavrsila
nije bilo bosnjacke grupe predmeta pa zena napustila, ko ce trpiti takav genocid.
Srpsko-hrvatski jezik je univerzalan jezik u svim drzavama bivse Yuge.Kakav bosanski,crnogorski jezik i te gluposti sto danas izmisljaju.Isto je i sa religijama -hriscanstvo i islam su univerzalne religije i narodi BiH ih trebaju tako i prihvatiti i nijedna od tih religija nije ponikla iz BiH naroda.Danas svako hoce da bude potomak proroka i Bozijeg sina-jadna li im majka-nisu zasluzili ni da se mole ni Bogu ni Alahu,to sve treba zatjerati za Goles planinu.
I pored solidne medijske paznje protesti nisu izazvali neku narocitu reakciju. Pitanje je hoce li oni koji su organizovali proteste iz toga izvuci neki pametan zakljucak ?
nisu ovo jedina djeca u bih kojima nije omogućeno obrazovanje na materinjem jeziku, ima takvih i u sarajevu, tuzli, livnu, banja luci itd., samo ih roditelji ne dovode pred skupštinu i ne upetljavaju u političke igre. koliko samo povika na sustav dvije škole pod jednim krovom, nazivanja tog sustava fašizmom, a šta je ovo, kad djeca nemaju izbora, nego ili srpski ili budi kod kuće, nek te babo obrazuje.a tek kad čujem multietničare iz tuzle i ostalih gradova s bošnjačkom većinom, kad izvale da dijete može odlučiti, šta će mu pisati u diplomi, dal hrvatski, srpski i bosanski, iako je kompletno obrazovanje na bosanskom, to je još veća svinjarija, čak mi se više sviđa i ovaj srpski sustav, znaš bar na ćemu si....
nema takvih u sarajevu, tuzli i inim gradovima koje si nabrojao.....oni su sebi izgradili paralelne skole sa svojim obrazovnim sistemima, ako si ciljao na to kako hrvati ili srbi ne uce svoj jezik u vecinski muslimanskim gradovima.....samo Bosnjaci kao konstutivan narod nemaju niikakvo pravo u RS_u.....to je sve nastavak etnickog ciscenja, samo sada drugim metodama....al ako nisu uspjeli onim krvolocnim metodama, nece ni ovim metmodama...
oni su sebi izgradili paralelne škole, ovakva konstatacija kud je stupidna tud je i bezobrazna, odgovor na nju bi bio, pa neka onda i bošnjaci izgrade sebi paralelne škole, ali treba biti čovjek pa konstatirati realno stanje. svako dijete u bih treba imati pravo na obrazovanje na materinjem jeziku, naravno gdje god je to tehnički moguće, zato mi je licemjerno, da ne upotrijebim neku težu riječ, pljuvati po sustavu "dvije škole pod istim krovom", a koji su zahtijevali baš bošnjaci u većinskim hrvatskim krajevima, da bi imali obrazovanje na materinjem jeziku, a sad to isto zahtijevjau u r.s.a što je najgore zloupotrbljavaju djecu u političke svrhe.