Komentari (292)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je Hare
Jedini pametni Bosnjacki politicar. Vrati se Hare pometi neukog Bakira koji ne razumije politiku. Bakir velica aprilski paket koji bi omogucio Dodiku da nikad nemamo drzavne organe ni vlast
@El Dzi Bravo Harise! Ti si legenda za ove danasnje kokosare od bosnjackih politicara
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gospodin spram ostalih političara!
Bakir je oko sebe skupio SDAOVCE koji jeftino dobijaju opcinsku zemlju i koji uspJeh grade zaposljavanjem stranacko familiharnih uhljeba u javnim preduzecina. To je domet SDA.
On je TITO za kvazi politicare
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
od toga Aprila, Bosna stagnira i dublje se uvaljeju u Daytonsko blato i glib! Zar Silajdzic misli da sa svojih 70ak godina moze ukinuti entitetsko glasanje i uvesti jednog predsjednika BiH sa svim ovim silama koje su uzele maha upravo od tog Aprila?
Vi Bosnjaci volite BiH vise nego Srbini Hrvati ali izgoriste od te ljubavi kao i vjernik kada od previse vjere zastrani i ode u ekstremizam. Da je vama obespravit Srbe kao sto radire sa Hrvatima gdje su manjina i to na nivou drzave. Da je vama da lagano iz Sarajeva mozete sve sto ste naumili bez da Srbi iz RSa imaju bilo kakvu polugu da brane svoje interese. Pa zar to nije vracanje u jos vecu konfuziju. Ne nalaze EU ukidanje entiteta nego prije svega da rijesite problem FBiH.
Hare vrati se otjeraj ovo smece nemo da ih gledam.
haris silajdzic je izo bosnu i sad imamo dom naroda koji sve blokira rad drzave vise nikad necemo skupit dvo trecinsku vecinu za promjenu ustava
Nikada nismo imali boljeg politicara u BiH. Treba da se vrati i otjera ove klosare Bakira ,Radoncica.... unistise i pokradose sve sto vrijedi u BiH. VRATI SE HARE.
Zar ne trebaju u BiH i Srbi biti zadovoljni, i Hrvati i Bošnjaci? Bošnjaci nisu = Bosanci i njihov koncept građanske države nije jedini. Treba se tražiti zajedničko rješenje ili da se fino sve rasparča u skladu sa željama.
Covjek sa stavom, posljednji politicar u BiH, sve poslije njega su cobani u borbi za foteljama...
Apsolutno je u pravu Haris. Aprilski paket je, kroz presude Sejdić-Finci, Pilav, Zornić i posljednja Pudarić , pokazao da nije da nije bio dobar ni za koga ko ovu državu doživljava kao svoju. Zagovornik sam građanske države , iste one kakvu imaju, Njemačka, Francuska, i gle čuda Hrvatska i Srbija, pa čak i Crna Gora.Ni manje ni više.
Hare care I dzo https://youtu.be/Y4ypQ_QoK2A
https://youtube.com/playlist?list=RDOERjs6hggIc
Cool frizurica!
Tebe Harise nije srušio Aprilski paket već energetski mafijaši kojima si prepustio stranku.
Ima li odvratnije rijeci od ENTITET? Ima:CORONA.
Hare izdajniče.
Prave patriote žive i rade u BiH a ne pametuju iz inostranstva.Lako je iz Istambula pricati o ekszremnim rjesenjima, svi znamo sta bi bilo bolje ali sta imamo od toga ako nije realno provesti.Zivot nam prodje cekajuci da se desi nemoguce.