Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO HARISE!!!!!!! SAMO DA KARADZIC PADNE NA KOLJENA I SVI GRADOVI UZ DRINU CE BITI DISTRIKT KAO BRCKO.......! SVAKA TI CAST I SAMO NAPRIJED...! NISU MOGLI POKORITI BOSNU U RATU PA VALA NECE NI ZA STOLOM ..! SAMO HARISU TRBA VJEROVATI JER GA SVI U SVIJETU OD POLITICARA NE VOLE..! ZASTO? ZATO STO JE PRAVI POLITICAR I PATRIOTA ZA BOSU I HERCEGOVINU..! JEDINI KOJI JE CIST OD SVIH BOSANSKOHERCEGOVACKIH POLITICARA..!
sta ces kad je njegova najveca zasluga \"rusenje\" necega! i sto je najgore opet ce..bidon
@analizator..neka si nam pojasnio ko je Silajdzic,samo se ne dotices ratnih zlocinaca..ako si vec toliko upucen da krivis Harisa za Dayton,zasto se onda ne dotaknes i toga da je Haris saucesnik Deytona protiv kog nema optuzbe u Hagu.Zasto se dotices Mesica koji takodje nema takvih optuzbi niti optuzbi skrivanja ratnih zlocinaca? Jedno je jasno,kruske i jabuke, mit (laz) i fakt (istina) kod vas u RS idu u isti kos. Jedno je jasno.EU i USA mjenjaju politiku prema BH iz godine u godinu,zahvaljujuci njihovoj teznji jacanja baza na balkanu. Mi cemo to morati prihvatiti danas ili sutra a pitanje je ko ce popustiti? Ako oni izlobiraju kod Srbije svoj status (zavisi od relacije Srbija-Rusija) sva prava i glasanja ce biti ostavljena srbima u BH, ako se dogovore na nivou BH mozda i bude nekog opstanka BH kao drzave.To je njihova dvolicna politika. Haris kao politicar, ne shvacen i ne podrzan u BH, je jedan od onih koji moze garantovati opstanak BH jer je vec dugo sa bjelosvjetskim vukovima.
NEMA BA NISTA OD BUTMIRA, NITI DOGOVORA SA SRBIMA, CIM ON SEBE SMATRA SRBINOM A NE BOSANCOM ZNAS KOLIKO JE SATI, SA TAKVIM SE NE MOZE DOGOVORITI, POSTOJE SAMO DVA RESENJA A TO SU; UZETI PUSKU I OSLOBODITI BOSNU OD SRPSKO-HRVATSKE OKUPACIJE ILI JE DODJELITI NJIMA A MI SE RASELITI PO SVJETU I CISTITI VLASKE WC DOK NAM SE CERKICE U MINICE BEZ GACICA OBLACE A SINOVI DROGE UZIVAJU
\"Panticu,ja sam iznenadjen i uvredjen\"
LIZI SRPSKI KURA.C
Harise dug komentar nece da prodje al NIKAK pristat na ENTITETSKA glasanja i raspodjelu drzavne imovine! Dobro prati svaki razgovor i trazi da se ukine entitetsko glasanje,na tihica znam da nemozes racunat jadna prodana dusa.Idi ako treba kod Bidena i Obame,nE CEKAJ otvaraj sva moguca i trazi podrsku! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina!BiH4EVER!
Haris je uz Svena Alkalaja jedan od rijetkih obrazovanih bosanskih politicara kojeg u cijene u svijetu. On ce pomoci da Bosna sto prije udje u NATO alijansu da bismo pomogli amerikancima koji trpe velike gubitke u borbi protiv islamofasista u Afganistanu a evo sada i u Teksasu.
I, ubleHare, šta predlažeš? Moderan evropski ustav koji si nam obećao, ima tome tri godine?
evo kaze i Tachi da ce se vratitit u Srbiju al da mu daju entitetsko glasanje,al sad mozda bas nije vrijeme za to ,treba progurati centralnu vladu i poslije ce to evropsk izakoni ,sami po sebi ,izbaciti iz upotrebe.ja stvarno ne kontam ,kako neko moze reci da je za evropu sa entitetskim glasanjem,nema logike...al ocito nije sve to slucajno,ceka se da srbija jos hajruje ne racun bosne pa ce ovi ovde u bih svi leci na rudu,jedno je sigurno nama presporo,jer smo gladni a evropi se nigdje ne zuri ....oni kako su zamislili tako ce biti,a dodik se samo zanosi,nek pogleda kak osu zavrsili milosevic,karadzic,krajisnik.......
Nazalost nedaju ovdje na Bakirov interview komentirat, a svaka mu je 100% na mjestu. Razuman, konstruktivan, i ne zapocima svadzu nisakim, a prije svih sa MZ. A Haretu niko po volji nije, a sam je on jedan od tvoraca Deytona a i aprilski je paket i sve druge sporazume miniro, ko da bas njemu ovaj status quo i blokada institucija najvise gode. Nit on moze sa drigima nit iko sa njim, a evo i MZ-u ga je vise pun k... a i meni. Dajte Bakiru nek pregovara i tacka, sa Haretom se nikad nista u ovoj nesretnoj zemlji promjenit nece.
Haris Silajdzic je jedini jahac zlocinacke, ratne Apokalipse pored Stipe Mesica na Balkanu koji je jos u sedlu, i najbolje bi bilo da nestane sa politicke scene. Srbi i Hrvati nemaju sta da razgovaraju niti pregovaraju sa Silajdzicem jer je on za srpski i hrvatski narod ratni zlocinac, isto kao sto su za bosanske Muslimane Karadzic i Boban... Njegova radikalna islamska politika, i odvlacenje novca iz BiH u islamske zemlje za finansiranje terorizma jos vise su pridonijeli produbljenju krize. U pregovorima ce biti uspjeha tek kada na celo bosnjacko dodju novi ljudi koji istinski zele suzivot sa drugim narodima, a ne UNITARNU ISLAM-BOSNU KOJU PRIZELJKUJE SRBOMRZAC I HRVATOMRZAC, HARIS SILAJDZIC... Terorizam koji se desio u americkoj bazi Fort Hood i te kako ce promijeniti americku politiku i prema BiH, tako da je Haris samo \"mrtvac koji jos uvijek hoda\"...
Hare ti imaš najveću \"zaslugu\"što je pao aprilski paket ustavnih amandmana i nemoj nam sada držati predavanja,mogao si korigirati i aprilski paket da si htio nego si htio 100% i ja bih 100% ali neide.Da je prošao tzv aprilski paket danas bi situacija bila dosta relaksirajuća i država bi imala dosta jače institucije a šta sada imamo,imamo mohunu,što bi rekao naš narod.Ide predizborna godina,problemi na svakom koraku,budžeti izmuženi do kraja,lopovluk i javašluk na svakom koraku,prepucavanja,stalna strančarenja,jednom riječju haos. Hare Nikada nećeš više imati niti \"A\"od aprilskog paketa,bolje išta nego ništa.Sada imamo NIŠTA.
e moj hare, drzavnik bez armije je supalj kao svajcarski sir. nauci lekciju koju si morao nauciti odavno. koliko si jak, toliko te drugi postuju. ovo sto rade medjunarodni hohstopleri, to je samo zato sto nemas armiju iza sebe.
neka amerikanci uvedu entitetsko glasanje u americi kada im tako valja