Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvu gradonačelnicu, hanumu od Fojnice, ovaj grad je čekao 700 godina. Još samo da savlada afrikate....
Ma znate šta dosta mi je više glupih i nepravedno određenih komentara o gradonačalnici. Ona ima pravo da komentariše i ima pravo da izgleda lijepo a ne ko Radovan Karadžić. dosta ste je vrijeđali kako vas nije sramota.
Draga moja, gradonacelnice, Ima stoke ovdje u SA gore od Jadovana, oni, sa Zlajom i Hilmom u pozadini, srpom i cekicem, slikom od copavog marsala, gadjaju tebe kamenjem i oni bi da sruse sve sto je SA i BiH, bosnjastvo i AR BIH, Alija i SDA...tenkove JNA su docekovali sa cvijecem a tebe kamenjem ali hvala bogu odbranismo se od cetnika pa cemo i od Hilme i Zlaje, Avdica i Pecanina...PS frizura ti je super a neka oni strazare po tramvajima i parkovima...Hanuma si jedna po jedna...Selam od Drogbe sa Bistrika...