Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su preči od vehabija desetr puta da se pohapse. Ne smiješ od straha auto kupit!
Njega najlakse zaklat' sa ledja
samo alarm i promjenis konektor i ne sikiraj se ne zajebavaju se oni sa tim autima ... vecinom su auta koja su ukradena bez alarma i zastite
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hapsi bandu majku im lopovsku, postenom svijetu kradu auta. Newku noc su jednoj zeni golfa 5 ukrali,jadnica se lomi da ga nadju, nista!
Ma popustite više automafiju. Ne mogu da nađem poluosovinu za osovinu Čović _ Dodik. Kažu nema - traži kod automafije!
Zašto Sud ne sudi za svako otuđeno auto posebno a ne đuture od oka za 100 ukradenih vozila 6 mjeseci zatvora ako ima mjesta u Zenici.
djaba ti gorane.....
Pa zar ne može murija u noći postaviti par auta sa stranim registracijam na granicama entiteta... okruženi malo sa kamericama... naručiti kafu🍵,krofne🍮 i čekati...al bojim se da nebi nikog uhvatili jer oni rade zajedno😃
Hebiga izbori blizu a pAliticarima i strankama svaka KMarka dobro dođe za izbornu kampanju...ovi ašĆare nisu platili REKET, sad ih sad 'apse ;) hebiga raja da ste platili NE(bi) bili uHapseni ;)
Izbori i sranja, pred izbore hapse sve redom a poslje izbora nek radi ko sta hoce
JOJ VIDI PUSKE CILJAS I PUCAS IZA COSKA
Samo ugraditi onaj sistem sa 5 litara suzavca. Čim sjedne za volan auto blokira, vrata se zamandale kao i stakla i plin se lagano pušta. Može i onaj plin za smijanje. Moj patent.
E što izbori nisu dvaput godišnje...vidi što se k'o biva sturiše nešto i radeći...
Sreća pa ih ovako upozoravaju preko medija.
policija i automafija u istom talo.. uvjerio se vlastitim očima!!!
Ovo je predizborna predstava za narod, pustice oni njih sve...
Ovo je još jedan u nizu dokaza da bivši ministar nesigurnosti nije imao veze sa dobrim poslovima koji su radili ovi vrijedni ljudi!
krenule institucije u rad mjesec dana uoci izbora :) Najvise kradu politicari, a onda iza njih sve institucije, pa i policijske, a ovi na kraju su izvrsioci koji sve to operativno izvrsavaju dajuci pri tom svakom od njih njihov dio kako bi bili na slobodi...
Counter-Terrorists win.