Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
17

Happy :))) Stage – mjesto izvrsne zabave na otvorenom

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Novina u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je pozornica na otvorenom – Happy :))) Stage, na kojoj se svakodnevno održavaju brojni programi za djecu i mlade.

Ova pozornica na otvorenom je od otvorenja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa ugostila brojne zabavljače koji su se pobrinuli za zabavu svih prisutnih posjetitelja, djece i mladih. Među njima su bili Teen zvijezda Jacy, koja je prva nastupila na Happy :))) Stageu na otvaranju Marketa, potom poznati dječiji zabavljač Elvir Hadžijamaković Lilo, mlada i talentirana pjevačica Eva Pilić iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, Škola gitare Pink Panter... Na Happy :))) Stageu je održan i Magic Show za djecu, a organizirana su i druženja sa maskotama i Djeda Mrazom.

Ovaj jedinstveni novi sadržaj Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa je u posljednjih 10 dana privukao mnoštvo građana i posjetitelja, kao i djece, koja su uživali u nastupima na otvorenom. Zahvaljujući Happy :))) Stageu, Coca-Cola Sarajevo Holiday Market nastoji građanima i građankama, ali i sarajevskim mališanima, u popodnevnim satima obezbijediti kvalitetnu zabavu na otvorenom, uz koncerte, predstave i razna druženja.

Realizaciju Happy :))) Stagea pomogla je Happy :))) mreža, koja omogućava mobilno telefoniranje uz potpunu kontrolu troškova, te nudi različite pakete usluga, uz brojne pogodnosti.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.