Coca-Cola Sarajevo Holiday Market
3

Na Happy :))) Stageu danas nastupaju Bass tamburaši

Klix.ba
(Foto: Dženat Dreković)
Jučer je, posljednjeg radnog dana u sedmici, u okviru Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa održano mnoštvo aktivnosti, a zabava se nastavlja i tokom vikenda.

Djeca su jučer u Argeta Junior Play Houseu učila o reciklaži, te gledala crtane filmove i igrala se uz Wii. Subota će biti ispunjena zabavnim aktivnostima za djecu, koje će započeti pravom poslasticom – Dr. Oetker školom kuhanja sa Mladenom Jeličićem Trokom, koja će se održati od 12 do 13 sati u Argeta Junior Play Houseu. Troko će sa djecom praviti kolačiće, koje će djeca ukrašavati i tako pokazati svoje kreativno umijeće. Nakon toga, slijedi druženje s Barbie, od 13 do 15 sati, u okviru kojeg će za djecu biti priređeno iznenađenje, a od 15 do 16 sati djeci će u okviru aktivnosti Svijet ljubimaca veterinar predstaviti jednog kućnog ljubimca i kako da se brinu o njemu.

Djed Mraz će danas u svojoj Coca-Cola kućici boraviti u dva termina – od 12 do 14 sati i od 16 do 20 sati.

Jučer je na Happy :))) Stageu održan Magic Show, koji je oduševio djecu zanimljivim čarolijama. Danas će na Happy :))) Stageu od 17 do 20 sati nastupati Bass tamburaši, koje će svima prisutnima uljepšati dan svojim repertoarom sevdalinki i drugih pjesama.

Sinoć je u Sarajevsko pivo Holiday Pubu u okviru Badel 1862 noći, nastupila poznata interpertatorka sevdalinki Amira Medunjanin, draga gošća Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa koja je u Pubu nastupila i prošle godine. Amira je sve prisutne oduševila svojim izvedbama najljepših sevdalinki u kojima je publika u prepunom Pubu uživala.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market organiziraju Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Sarajevo Navigator, uz podršku USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanaca vrijednosti.

Nove informacije o Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu možete pratiti i putem oficijelnog web sitea, te putem društvenih mreža: Facebook pagea, Twittera, YouTube kanala i Instagrama.