Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo normalna drzava , kao recimo Švedska , taj pijan za volanom bi išao jedno 6 mjeseci kod psihijatra da objasni što je pijan sjeo da vozi , pa bi poslije ponovo polagao vozački ispit ....
nemamo mi kvalifikovanih psihijatara i psihologa........na zalost
kamenjaro...eto ti ne piješ...jahh
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Voze pijani,zato što policija ne radi svoj posao. Dužnost policajca je da na ulici zaradi platu,a ne da sjede u autima i kriju se po kafanama.
@BosnjaciJesuNebeskiNarod Iz tog razloga treba smanjiti platu političarima za 50% a povećati policiji za 100%, da bi korupcionaše poput tebe idući put strpali u zatvor.
A kad rade svoj posao i kaznjavaju, onda svi kmece kako pune budzet...
Rijeke pive i žešće se popiju svake noći, a 804 su poslali na triježnjene u toku godine...? Samo vikendom ih vozi više alkoholiziranih u gradu TZ.... Većinu kontrolisanih 'tolerišu' jer je bila 'samo jedana' piva ili čašica, drugi se 'dogovore', treći idu na triježnjenje, a veliki dio učesnika i ne kontrolišu...
e moji muslimani... pojedini piju vise nego srbi, i onda se pitamo sto nam je sve naopako....
Kad je ramazan svi poste,kad prodje svi pijani!
sve stele babini sinovi.. prije par godina momak ubijen,ubica poso dobio na ukc tuzla
Znaci sve ovo kad saberes preko 3000 nesreca godisnje, svaki treci pijan kao zemlja i prebrzo vozi, drze se pogresne strane (preticanje) i ne gledaju kad idu u rikverc. I ovo su samo oni koji su uhvaceni, jer svako zna da se mitom moze proci bez hapsenja i kazne. Koliko je onda u stvarnosti pijanih?
A jel' kod nas ima sta da nije haoticno???Kontam da nisam prespavao kakvu ozbiljnu reformu necega
Svima koje policija uhvati u pijanom stanju treba oduzeti vozacku dozvolu na 5 godina. Ako posle ove kazne ponovo budu uhvaceni u pijanom stanju, treba im dozvola biti trajno oduzeta do kraja zivota.
800 ih zatekla, a ostalih 100 hiljada nije uspjela zateći. Jedino rješenje, oduzimanje vozačke i ponovo polaganje. BEZ KAZNI, BEZ PUNJENJA BUDŽETA UHLJEBIMA:
Opet izgovori sve drugo krivo osim njihovog nemara i losis cesta. Pa jbt pogledajte kolika je gustina saobracaja na cestama od Tuzla-Zivinice-Kladanj ili Tuzla-Lukavac, Tuzla-Srebrenik a ceste lose, uske i zadtarhele zsjedno sa saobracajnom signalizacijom.
Popravite više onaj pružni prelaz u Ljubačama.
Ove starije komunjare sto se vole napit i vozit su ziher glavna kategorija ovih sto gine
Da imate uređaj bilo bi i drogiranih.
Poginuo 171 pješak za jednu godinu?? De provjerite to opet ili nek se provjere ovi što su vam dali te informacije. Nešto ne odgovara
I to samo pješaci? Pa koliko je ukupno? 1000?
Treba zabraniti kazane z rakiju u tuzlanskom kantonu najvise rakije govnovace se proizvede u okolini tuzle
Nije mi žao tog pijanog, ako sebi naudi. Svjesno si sjeo u auto, a što svjesno ugrožava ostale učesnike u saobraćaju, ne daj Bože još sa smrtnim ishodom, za to nema kazne. *ebem vam mrljave.