Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba rumeni ne seri ... ko da si se rodio na toj poziciji ... odstupi i ćao .. Svaki dan trebamo slušati tvoje jadikovanje.
Nije on tu bitan...krusko je tu i namjesten da stiti SDA pljacku budzeta i njihov biznis
jbmu........kako na zapadu daju ostavku zbog mnogo manjih gresaka.........jbt kod nas sve superlijepkom zaljepljeno za stolicu
ODLAZI RUMENI SDA KOMESARU! KOMPROMITOVAN SI I NESPOSOBAN MEVLUDINE HALILOVIĆU.☝️
Idi seljak,ostavi tu fotelju vise,nije ti babovina.
Jest čovjek dosadan...pa i ti si izabran kad se formirala vlast i kad su se političari dogovorili. Misliš da si sposoban😂😂😂Svoju sposobnost si pokazao, nema šta...
Alal ti vjera na ovim rijecima. 👏👏
Politika te postavila, politika te otjerala
Idi dobrovoljno ne brukaj se vise, gdje got odes biti ce ti bolje nego 99%gradjana ove drzave
Dino dobar politicar, Mevludin dobar policajac. Ovi drugi uzivaju u vasim prepirkama a to nije dobro za ovaj nas narod
Odnosis fottelju,odnosis sveee ostavi mi sinuu spidaa....
e moj halilovicu, da si imao pameti ne bi ni potencirao nista, lobiranje se ne radi na taj nacin .. a na Sudu ce ti pasti, nego budi mudar i nastavi dalje raditi ..
Jado jadni, imaš li imalo ponosa da odeš , politika te dovela nesposobnog, politika te nesposobnog i nabila nogom...
pa imas jos jedan pokusaj da se spasis a to je objesi se glupane
Bolje ti je, nemoj na sud. Izaći će stari aferimi na svijetlo dana!
Ne kmeči više, žalosno te slušati. Zadrži barem mrvu dostojanstva ( ako si ga ikada i imao), i razguli iz fotelje, srastao si sa njom.
Rumenko papanski PRAVDA ZA DZENANA
joj glupih komentara kako ljudi komentarisu a nemaju pojmabo cemu pisu..a ovaj komesar je svijet izmislio i za ministra katicu i za fortu..
Ali pazi ovo:Meni licno ne treba pozicija policijskog komesara....hahhaha...ma jok,treba ti mozda 3000-4000 KM koliko zaradjujes.....fin je Mevko:)