Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahn se obratio građanima BiH?!... Kojim gradjanima?!, kod nas je sve gooo seljak...i nismo mi nikakvi gradjani nego "narodi"... i ne mozemo nista promijeniti...kad ja moram glasati za Bosnju a Hrvat za Hrvata...kad Hrvat iz Sarajeva nije "dovoljan" Hrvat...KAKO izabrati nesto novo kad se samo isto nudi...
Eto ja ne znam kako zivim , pa mi neko iz EU treba da govori. BiH je propala zemlja , najvecu zaslugu za to imaju lopovi iz SDA, jer da bi sakrili svoj kriminal unistili su pravosudni sistem
jarane znas li ti kako se postaje Vojvoda kao seselj, vucic i dr... ima li neka procedura
@x1111tayson znam , al preduslov za to je da se pomrace umovi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne lazite nas,govori sta mislis,zemlja iznad 40posto muslimana ne moze u EU i tacka........
slabo ova EU, lagano se raspada pa im trebaju sada novi clanovi, BiH, Albanija, Makedonija i tako te vukojebine. Onda krece val izbjeglica koji ce utociste u EU traziti, novi robovi, novi duznici itd.
Samo nam jos i ti falis da te slusamo .. :/
Hahn se obratio izravno ljudima u bih zaobilazeci sve stranke i politicari i vi opet kmecite...samim time sto se obratio izravno ljudima je poruka za sebe...nadam se da kuzite poruku ;)
drugim riječima "kukuriku"....
Ono...kad uzmu malu pauzu od ozbiljnijih problema, pa kazu...hajmo malo zayebavat Bosance..Nek misle da su bitni...... :D
Sejdić-Finci, uknjižba imovine, zatvaranje izlaza na more, prijetnje izbornim zakonodavstvom, tovari Mujo na magarca kolko možeš. Jel oni nas hoće, ili neće? Ovo nije pomoć, ovo je zasoljavanje rane. Zdraviji smo od njih milion puta, Bosna iz rata izašla i sa svim teretima koje nam nameću polahko idemo. Izgleda su toga svjesniji od nas. Neka, neka, doći će i naših 5 minuta.
A ništa akcize i mašala napredak
Direktor JU Zavoda za medicinu rada KS Mirsad Cabaravdic uveo diktaturu i ponasa se kao da je Zavod privatna firma.Ne postuje ni upravni odbor, sve odluke donosi ON sam.Smanjio je plate srednjem kadru a povecao doktorima, cista diskriminacija!!! Zaposljava ljude samo po stranackoj liniji Fujjjj.... A ministrica Zilha Ademaj to sve podrzava.
na vrh ste mi neceg...prije cemo mi svi u EU nego EU ovamo :D
Eto mi ne znamo bez tebe
Vidi dragi moj.Mi ti nemamo politicara.To su ti kod nas novopeceni skorojevici koji ne znaju jesu li posli ili dosli.Nisu ni krivi jer narod je jos gori od njih.Narod navikao da ga se drzi na uzici i pod cizmom da jede sto mu se da i radi sto mu se naredi.Sada oslobodjeni okova kapitalizma ne znaju u kojem pravcu da krenu.
https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/30712159_10214709369761109_5489081170517819392_n.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=v1%3AAeEkZSAjdo3X-5mNjozfQL5fpzlCnZEGSIJYAnV9lBv3IzA16QKVxqJMnk4Y24Mw6Shi6Vu5899bo9E1WFhzBN671ruXzXC3x-mbEsKlOZ2h1w&oh=432a378ece73476c493ad2bf34e157e7&oe=5B5F772A
Svuda oko nas je banda. Za koga glasati? Ako su Fahrudin, slucajni prolaznik Zlatko i njima slicni alternativa, onda se tu ne nazire svjetlo na kraju tunela. Zvuci pesimisticno, ali ostaje samo da vrijeme ucini svoje, jer da sudovi brane drustvo od bande, sve bi se davno poslozilo. Ovako ostaje samo da nam namjeste rat i da u vihoru sukoba anuliraju svoju pljacku, te sa nekim novim urdjenjem krenemo pik-ponove, pa ko sta jami, jami.