Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada su se nazvali nositeljima evropskih vrijednosti ko bi rekao da će ovakva šprdancija sa tim ispasti
@cdb Mozes samo natrpati u dzepove zemlje sa rodne grude i otici iz BiH. Metra jednog moje drzave nedam taman suyra opet bio u rovu. Nedam.
Pa hrvati iz BiH jesu nositelji Europskih vrijednosti, samo europskih "vrijednosti" iz nekog drugog perioda... 1941e recimo,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I Hahn se pridružio vascijeloj svjetskoj zavjeri...Hag pa sada imamo njemacke medije, austrijske, britanske, americke, facebook, Index, Mesić, americka ambasada....itd...svi protiv kamenjaraca Ko bi rekao da Bošnjaci imaju ovako jak lobi
Draganche na aparatima. Jos malo pa u bajbukanu, ne moze se vise kriti iza hrvatstva i ustasluka! Sada ce te i tvoji hrvati provaliti i isporuciti sudu da te priupita koga ti godinama pravis budalom!!!
y.beš državu ako je jedan krimos štukor može blokirat, iz naroda kojih je sve manje i manje,sele zahvaljujuci pasošu evropske unije,a da ne govorimo koliko ovaj ljigav koristi privilegije njegova putovanja,ne postoji država na svijetu u kojoj on nije bio,a to 80% bošnjo placa
Hrvati iz BiH su već u EU. a talibani će zajedno s turskom.
gercek- nešto mi taj nick tukne na turski jezik???
Bosne ce biti, za one koji je Ne vole, a bogumi I za Nas kojima je u srcu
Dakle, uvali mu ga Hahn klizeći, i to bez vazelina :)))
da samo znate koliko je covicu stalo do evropskog puta bih pa njemu ovo stanje savrseno odgovara isto kao i dodiku i mole boga da tako i dalje ostane jer gdje bi bili njih dvojica kad bi bih usla u evropsku uniju
Isti si ko i nasi politicari,a sam znas da mi,Srbija i Turska nikada nece uci u tu zajednicu.Boravak u toj zajednici mi nismo u moducnosti placati.Skupe su te clanarine,a i clanstvo u Nato nije bas jeftino..Ja napisa istinu,a vi opet izbrisite..nesto vam nestima..
To se Covic malo prevario. On nikad nije ni imao Europske vrijednosti.
Srbi i hrvati su uvjek u pravu i tacka.
Dragan Covic je marioneta Hrvatske politike prema BiH kao i Dodik sto je Srbiji.
Biće najbolje da vi nas ne primate još jedno vrijeme, otprilike još 20 godina. Dotle će vam mlađi doći sami, a stari će pomrijeti, i onda možete raditi od ovih prostora šta vam volja - na primjer, naseliti ih Šveđanima i Norvežanima, koji će bolje od nas znati da cijene sve što je Bog tim prostorima dao.
Znaci svi koji smo bili u hvo smo clanovi uzp a ovi su se borili za bh ili rs su ok.Ma svaki posten zna da je to daleko od istine.
Promicatelji EU vrijednosti hahahahahaahaa e kako ne vide samo sebe kakvi su tokmaci, ja ne bih spavao od stida i bruke. Ali neka , trebace otvarati Jagomire po zapadnoj Hercegovini.. JAGOMIRLIJE HNS
Boli Hrvate briga imaju putovnicu i njima je svejedno hocel BIH napredovat al Srbi Dodikovi se grdno varaju sto podrzavaju Covica , Srbi kao i mi u istom su go vnima , ako ne zele napredak onda i njima i nama dodje isto bijeda i siromastvo .
Nacionalističkoj kriminalnoj bagri je prioritet kočenje ulaska BiH u EU. Lakše im krast, a nikom nisu odgovorni. Jedni druge fantastično pokrivaju, a lafo neprijatelji.