Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Islam je mir, smirenost, strpljenje, dobrota, obazrivost, poštenje, istina, skrušenost, blagost, opraštanje, a ne skrika, vika, galama, mahanje rukama, prijetnja, mržnja, agrsivne grimase, namrgođenost u obaveznim ribarskim prslucima, sandalama i palengaćama i to na prostoru europe, balkana i ostatka svijeta. (esselamu alejkum = peace be upon you)
Hvaljen ISUS i Marija , za sve vjeke vjekova AMEN..brate
@MiIoradlzetbegoni Problem je u tome što ti uvijek vidiš samo loše stvari, pogotovo kod muslimana, zato je tvoje mišljenje dikutabilno u opravdanju procentualnog opsega tvoga navoda!
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Ovog covjeka pod HITNO treba ustoliciti za reisa IZ BiH!!!!! Bog ti dao svako dobro veliki covjece...
Saberi see, saberi see mahalac.
Pokušavam skužit' što ih fura Kroz taj svijet karikatura Sve što im se u glavi vrti Su pakao, raj i strah od smrti Ja i tom strašnom junaku Gore na oblaku skidam kapu Ali mi duša nije toliko plaha Da ću ga voljet' iz straha
Večeras je meč svih mečeva To je meč koji obećava Tribine drhte k'o životinja bijesna Dva Boga u ringu kojima je zemlja pretijesna Gledam te vjerske huligane Kako nam broje zadnje dane Kliču svome Übermenschu Da digne cijeli svijet u benchu
sve ovo treba pohapsit ko aliju i tzv. mlade muslimane.
Klix zasto nikad nista niste napisali o Fra Ivi Pavicu,na njegove duhovne obnove dolaze i Muslimani !!!
@SeIamIzPodrinja Jeli takvu BiH zamisljaju njeni Muslimani ili sta?
Svi ovi silni negativni komentari su slika i prilika naseg propalog drustva, pesimizma, zavisti, bolesti svake vrste, zbog cega nekome uskratiti gostovanje ako siri optimizam i ako je generalno pozitivna osoba, bez obzira o kome se radi i koje je nacionalnosti
Mi smo unisteni nema od nas nista.
Zavidis mu jer moze bolje raznijet dzamiju od tebe ?
Kako je on otišao iz BiH sve je naopako krenulo. Neko je bacio sihre na BiH a ovaj ih je skidao. Nema njega pa nam sve nizbrdo krenulo.
@shazhudin Ovo što ja pišem je čista zaje*ancija. Po čemu je on sposoban? Po tome što skida sihre? Išao sam na njegova predavanja više puta i svaki put me razočarao svojim nastupom i primitivizmom. Toliko o tome.
@shazhudin Pa mi smo na dnu civilizacijskog razvoja dok nam je neko kao on mjerilo uspješnosti. Ovdje je samo religija bitna a ostalo ko šiša. Nije šuplja. Imam pravo na svoje mišljanje. Kažem ti bio sam na najmanje tri njegova predavanja i za mene je šupljator obični ublehaš koji je zanmljiv neobrazovanoj masi koja misli da je merhaba muslimanski pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U ovoj raspaloj drzavi samo religija uspjeva, ne cudi sto smo u svim ostalim segmentima zaostali i propali.
@11111tayson da nije sauron iz gospodara prstenova sotona o kojem pričaš
@11111tyson ti si glup covjek
eee hodze.. drz'te se ovoga.. manite se politike i vlasti.. veze nemate
Hafiz bi i Zetru napunio... Allah ga nagradio svakim hajrom :)
Zbog takvih budala koji pune Zetru Torabijima i slicnim budalama i imamo najgoru drzavu u Evropi.
Da hoce napunit pa da se svi kolektivno bombirate
islamski terorist. zašto sipa ne reaguje.
Bugari je govorio da ne treba primiti jaje uskrsnje od hriscanina..
ali zato treba primiti qaru
@zako81 ovo zadnje
Tu je i Eldin Huseinbegovic kao pravi bosanski musliman jos mu samo fali Dino slino hadzija, imal u ovoj drzavi ijedan posten vjernik majko moja
Kardinalna greska IZ BIH sto je ovaj covjek otisao odavde i sto je napustio Seher.
Povedi ga kuci