Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina je uvijek vredjala bosnjacki korpus.
da,..upravo taj,.. petokolonasi
Šta je, zaigrala mečka i pred vašim vratima.. Vi ste mogli da se otcjepite iz Jugoslavije(naravno, neustavno jer Ustav SRBiH je decidno naglasio da je za donošenje državotvornih odluka, kava je referendum o otcjepljenju svakako, neophodna saglasnost i učešće na referendumu sva 3 konstitutivna naroda, a koliko me sjećanje služi, Srbi su 99% bojkotovali referendum), i da odlučite gdje ćete i skim da živite, a mi ne možemo.. pa ste podržavali svoju braću šiptariju kada su se otcjepili od Srbije ne shvatajući da tako sebi kopate jamu.. Odnos snaga u svijetu se mijenja,kao što vidite, tako da ćemo i mi imati tu priliku, kad tad... volja naroda postoji, samo da nam dozvole, pa makar i za 50 godina.. ako ste vi mogli, možemo i mi- 2+2=4.. a sada spektakl, meteori minusa i patriotskih komentara od strane muslimana,ili bošnjaka(od 1995.), ko će znati kako se već nazivate:))))).. pozz iz Banja Luke
Bošnjaci, Hrvati, Slovenci i Albanci su hrabar narod. Oni su referendum organizovali i odcjepili se. Sada svi imamo svoje države. A VI SRBI OSIM ŠTO PRIČATE U ŠUPLJO STISNITE PA ORGANIZUJTE REFERENDUM. NEMOJTE SE USRAT U GAĆE, ORGANUZUJTE I PRIPREMITE SE ZA SELIDBU, ALI I VAŠU BRAĆU IZ MAJČICE SRBIJE PRIPREMITE IMA MJESTA NA KRIMU PUNO. PS. VEĆ SU NEKA VAŠA HRABRA BRAĆA ODSELILI NA KRIM....HAHAHA ZA DOM SPREMNI.
nije tačno ne vrijeđa je, već je oslikava.
molim da se pokaze postovanje prema predsjedniku republike srpske.....kome se ne svidja moze da odseli i da sa sobom ponese malo srpske zemlje na opancima :)))
Ma ti si tu največa budaletina, pratim te neko vrijeme, majke mi, ti si poremečen..
i ti me pratis????...yebote ja ko da sam neka cia....svi me prate :))))))) ....ja debila leleeeee :)))))
------------------- Stara igra Dodikovaca koji već godinama ne mogu pružiti Bosancima bolji život, i koji konstantno prodaju resurse RS-a i posuđuju novac koji će opet građani vraćati.
Човек је у праву, ево уверите се; www. kоневолидабићрашупопушиокитунашу.com
Ti turski isprdku sastavljenih obrva veliš "Ko ne voli Dabic Rašu, Neka popuši kitu našu" A ja ti velim gdje si cetalju mali pticu poces me po glavicu. Srbijanski portali prenose- "Alarmantno: Svaki treći Srbin impotentan"
@Бошњанин Питај своју ситну децу:)))
kategoricki tvrdim da je ovo pogresna tvrdnja i da dodik apsolutno ne vrijedja inteligenciju gradjana bih.
p.s. a dokaz za to su i ovi minusi :)))))
Dodick ne vrijeđa nikoga jer on je BUBASHVABA
ДОДИК ПЕДЕР ДОЛЕ РС
Патетична сни гњида усташка. Тако и ратујете. Фратар те пенетрирао и научио триковима обмане, Андрићград ' и ФадиИ Стихл, исти измет за једном тастатуром.
DOLE RS I DODIK
Патетична сни гњида усташка. Тако и ратујете. Фратар те пенетрирао и научио триковима обмане, Андрићград ' и ФадиИ Стихл, исти измет за једном тастатуром.
DODIK JE HOMOSEXUALAC I SVI SRBI
Патетична сни гњида усташка. Тако и ратујете. Фратар те пенетрирао и научио триковима обмане, Андрићград ' и ФадиИ Стихл, исти измет за једном тастатуром.