Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi rovare po nasoj zemlji,... to sve trreba protjerati.
Samo nepismeni dio Srba koji ne žele svojoj djeci miran život, jer su psihopate, su protiv NATO-a.
Ej moj Hadžikadiću, sazovi sve stranke i daj pridijedlog da ujedinite se u jednu organizaciju. Sve preko 2 stranke je luksuz i za Ameriku.
A koji si ti da ti se izvine.
Dnevna doza Hadzikadica i njegovih šupljaka.
kome da se Rusija izvinjava,ne budimo smiješni:)
Svi negativni komentari na ovu poruku g. Hadžikadića su napisani od četnika koji za sendvič vise na klixu i jedu govna po cijeli dan.
Baci jednu protestnu šetnju,da se Rusi saseru od straha. Ali nemoj još,malo je hladno vani,sačekaj još malo. Ko ovoga ublehaša uzima za ozbiljno?
Samo nepismeni dio Srba koji ne žele svojoj djeci miran život, jer su psihopate, su protiv NATO-a.
ти будалетино мислиш да ако си у НАТО да имаш миран сан?! Па глупане, не дај Боже да буде неки рат, Русија би прво помлатила сиротињу, типа БиХ, Украјина, балтичке земље...Склонити се у страну колико се може док се велики туку јер ћеш најебати ако се умјешаш
Tako se to radi u ozbiljnim drzavama. Nadam se da ce u bliskoj buducnosti g. Mirsad Hadžikadić voditi BiH ka prosperitetu!
Neka se na ovo Biden naljuti i dostavi nam 2 miliona pfizer vakcina
Ma marš konju,ko tebe šta pita. Nebitan lik i njegova stranka (sekta)
fbUser1615288806, konj ti je tata, a sad znas i sta ti je mama kad je rodila takvog međeda poput tebe
A kad se amerika mjesa to je prijateljski cin....pa ti hadzi mislis da si pametan a sve oko tebe mala dijeca....inace sam vise za ameriku.....
Hahahahaha kult iskrica na aparatima
Je li iko ovog covjeka shvata ozbiljno?
Putin ce se sigurno licno i u ime Rusije izviniti, ako to trazi Hadzikadic.