Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako je izjava samopromotivne prirode s ciljem da se ubaci u fokus javnosti, budući da je bio gotovo pa medijski neaktivan u prethodnom periodu - Hadžikadić je u pravu - on bi mogao ozbiljno razvodniti glasačku bazu koja bi se mogla stvoriti iza Denisa. Na prošlim izborima je od političkog anonimusa uspio doći do vrtoglavo visokog broja glasova. To ne treba zanemariti. Međutim, Građanima BiH je primarni cilj da prođe bilo ko osim nacionalista. Svi ostali ciljevi su manje važni.
Dobra opcija je bila da je on išao ispred opoziciji. ALi to jedno SDP nebi podržavo. SDP očekuje uz glasove za Denisa, da privuče glasove za svoju stranku i to su pametno odradili. Iskreno, ovaj lik bi mogao biti ministar vanjskih poslova i tu poziciju bi mu mogli dati ako povuče kandidaturu, jer to je ca. 30-40 hiljada glasova za Opoziciju.
Nemoj to raditi profesore Hadzikadicu, ti si nada ovog sivila! Puna podrška! ❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
kako ti nije jasno druze da i sa pobjedom na mjestu za clana predsjednistva, nemas neke jake ingerencije i mogucnosti....dokle god promjena ne bude na svim nivoima vlasti,da se ove tzv. vladajuce stranke pobijede i smijene na izborima,do tad nema nama naprijed....
Najnebitniji politicar u historiji BIH.
to bi bio pametan potez jer dvije kandidature samo pogoduju sda
SDA na respiratorima.
budi gospodin, povuci se
on jeste gospodin ali ne vjeruje ovima koji su vec 30g na vlasti u bilo kojoj formi..Bila bi nam cast da nas taj covjek predstavlja vani ali je potreban samo jedan kandidat ako cemo da pobijedimo sda
Ovaj lik nije bio u stanju da obuzda Željka Majstorovića i time direktno srušio kandidaturu Bogića Bogićevića za gradonačelnika. Nije u stanju koordinirati članove stranke na nivou grada a hoće na najviši nivo?!
I trebao bi. Samo jedan kandidat protiv izmetbegovica, jer bi najveca greska bila da ovaj sda smrad ponovo sjedne u predsjednistvo.
U ovom momentu tvojih 15000 glasova koje bio možda dobio na izborima mogu pomoći samo Bakiru, jer njegovi glasači nemaju nedoumica dok su oni Bećirovićevi oni koji razmišljaju pa bi mogli glasati i za tebe. Nije ni Bećirović neka sreća, ali ostale opcije su fijasko. Hadžikadić je veliki glumac.
Šta kaže Majstorović? Gljiva? Karkelja, Hošić, Vranjača, Šehić, Baraković, Gabela? I ostali vijećnici koji su te napustili kad si dobio 16000 glasova. Mujčić, Mahić, Popovac, Đorđić, Sladić, Đozić Hodžić i ostali funkcioneri PzP koje si namjestio na pozicije i hvalio?
Doći u Bosnu, pa se baviti politikom. A ne upravljati stvarima ko da su rover na Marsu. Što bi kanađani glasali za nekoga ko se kandiduje za predsjednika Kanade, a sjedi u Bosni i pametuje. Vrati se u svoj kraj, pokaži djelima šta predstavljaš.
@Aho.hanic.73:Obrazlozi to "ministar vanjskih poslova" po cemu?? ima dobro iskustvo u diplomatiji, dobar CV sta li. Obican ublehas i nista vise.
Nemas sta razmisljati, odmah se povuci jer pored mentaliteta nasih naroda ti nemas nikakve sanse mada se ni do sada nisi nesto pretjerano pokazao!
Imat ce glasova vise Zeljko komsic👍😀
Lik jest skolovan ali se zalaze za nerealne ciljeve. Ne kontam zasto je morao naglasivat da je za gradjansku drzavu, kad to u ovom momentu nije izvodljivo zbog Srba i Hrvata. Mogao je se samo na ekonomskom iskolskom planu angazovat i bolje bi prosao i kod Srba i Hrvata. Ovako u startu sam sebe zeznuo
Povuci se brate. Nisi se trebao ni pojavljivati nikako.
Hahahhaha....pa Mirsade dragi nakon ovoga ako se odlucis prikloniti SDA tu ti je i kraj....pitaj svoje clanstvo za koga ce glasati....tebi je davno bio vakat da se uclanis u SDA...