Komentari (435)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji kandidat ubjedljivo,narod je vidio da ima sanse i za 4 godine nece imati konkurencije,s obzirom da mu mediji nisu dali sansu da se predstavi narodu 50 000 je izuzetan uspjeh,sada su svi culi za njega.
Ja sam i dalje ubijeđen da je on pijun sda i da su ga doveli samo da bi uzeo dovoljno glasova da Bećirović ne dobije. Poštujem i cijenim gospodina Hadžikadića, ali to je moje mišljenje. Došao je samo da obmani javnost i privuče dovoljno glasova koliko je trebalo Bećiroviću da pređe Džaferovića. Jer realno dilema je bila da li glasati za Bećirovića ili Hadžikadića.
Inače sam skeptićan i razoćaran u politiku, a vidjet čemo Mirasde planove i borbu, sve do tada nikom nevjerujem
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne slazem se da treba osnovati jos jednu stranku...Bilo bi dosta bolje da se nasa opozicija moze malo ujediniti te napraviti par jakih stranaka koji mogu napraviti koaliciju...Znam da svako misli da su njegove ideje najbolje, ali nekad je potrebno napraviti neki kompromis za dobrobit svih....Tog dana kad nasa opozicija koja je u 10-15 raznih stranaka shvati da treba da imaju 2-3 onda nesto mozemo ocekivati...
ja se samo nadam da ce ovaj covjek napraviti stranku koja nece sadrzavati ublehe iz SDA, SBB i slicno
Redovno na kondicione treninge i za 4 godine ima da razvalite! Kažu da psihičkim bolesnicima i politički gubitnicima sve treba povlađivati, tako se najlakše smire
Nego zaboravi pitat... Koji ba to MI, bjelcugo? Ko je jos osim tebe u toj... platformi koja se zove isto ko i ti. Pa ti je ime dvaput na spisku. Hadzikadic Mirsad iz Mirsada Hadzikadica.
Ne kontam kako mladi BiH nisu glasali sa njega kada je nudio sve njima....
BOSNJACKI POKRET MIRSADE, NE BOSANSKI. USPUT AKO CES VEC TO RADITI, ONDA TI TREBA I EFIKASAN BOSNJACKI NEWS WEB PORTAL. NE MISLIM NA ONA JOOMLA SRANJA, NEGO PRAVI PROFESIONALNI NEWS PORTAL, JER BUDES LI SE OSLONIO NA OVE POSTOJECE, A BUDES IMAO BOSNJACKI POKRET, NAJEBAO SI.
Šćepo, Šepić, Jerlagić...bave se politikom 25 godina, a pojavi školovan lik iz vedra neba i uzme glasova više od njih. Gospodo iz SBB, SBiH i NB motiku u ruke i kopajte krompire.
Možda da napraviš više botova, pa sljedeći put prođeš dobro ko i Smradončić.
To je par momaka koji su sami odluci li da to rade. Nije Mirsad to organizirao
Samo naprijed
Glupost su svi napravili so ovog covjeka nisu podrzali u vecoj mjeri, ja sam za njega glasao i dalji smatram da je jedini pravi kandidat za ovu poziciju. Dosta vise ovih uhljeba svakakvih vrsta. Ko da su neki drugi bolji od SDA, svi se samo bore za sebe i svoje pozicije. Treba gledat personalitet pojedinaca, glasat za ljude a ne za stranke i ne protiv drugih, sta imas od tog..
sbb prn'o u šišu!
Rekao je da ce vrlo brzo iznijeti planove,kako i sta dalje.Ako bude uzimao za saradnike kriminalce iz drugih stranaka,gubi moj glas,kao i mnogih drugih...on to zna i mislim da nece napraviti gresku.
Samo nam jos to treba. Jos jedna stranka da izmuze ovu posranu drzavu.
Covjek je vec rekao da nece uzimati pare od drzave. I za ove izbore, sva promotivna kampanja je bila finansirana od njega samog i od donacija volontera. Ali ti si ocigledno zadovoljan sa trenutnim stanjem i postojecim političkim opcijama
Sad se lijepo pripremi za naredne izbore i imaš glas.
Profesore, jedno pitanje, kako se kaze zmija?
Ne sviđa mi se, iako sam glasao za čovjeka, osnivanje stranke ili organizacije će samo navući tonu nekih potencijalnih uhljeba, nekvalitetnog kadra da će sve postati besmisleno. Pa onda koliko će ljudi preći iz stranaka koje su propale kao što su SBB I SBIH?
Tu cemo vidjeti koliko je pametan
Upravu si 100 %
Sta je ovaj Mirasad radio za vrijeme rata? Nikada kao clan sehidske familije necu glasati za nekoga ko nije neesto napravio za obranu BiH kada je bilo biti ili ne biti, neovisno o titulama koje je ta osoba stekla po svijetu. Prica je jeftina, svako moze pricti. A oni koji su zivili, obrazovali se i radili u USA, vide u Mirsadu samo prezvakanu standardnu americku politicku pricu. Koje su konkretno njegove akcije, van akademije?
ne moras. moze se i bez tebe ;)
@AndricIvan Super, ali prica mu donese samo 9%, pa se moze i bez Hadzikadica (i bez tebe) ocito. Ja i tako nisam neko bitan. Ali je bitno da se shvati zasto je ovaj covjek dobio tako malo glasova. Nije sve da bojimo da su neobrazovani i neuki glasali protiv. Naprotiv, i visoko obrazovani, i clanovi akademskih zajednica, i vlasnici multimilonskih firmi i jos iz sehidske porodice. ali nebitno, on je zavrsena prica aBd.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)