Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje god sam bio u svijetu niko me nije ni pipno al me zato u rodjenom Sarajvu opljackali tri puta, obili mi stan, obili mi auto 2 puta. Eto toliko
Gdje god da odes reci ce ti se gdje ti je sigurno hodati, a gdje nije, al' kod nas to ne vazi, u po bijela dana i to u masi ce te srediti, a da se i ne okrenes
gdje boravis, provodis vise vremena i samim tim su sanse za takvim cim puuuuno vece nego negdje gdje boravis samo par dana..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAHAHAHA, ŠTA TREBA DA NEKI KRETEN UPUCA 2 STRANCA PA DA BUDE NESIGURAN GRAD, NESIGURAN GRAD JE NEGO ŠTA. NEMA DANA DA SE NE PUCA, NE UBIJA, NE OTIMA, NE OBRAČUNAVA I KO ZNA ŠTA SVE. DA, DEŠAVA SE TO U SKORO SVIM GRADOVIMA ALI DA LI SE SARAJEVO MOŽE VELIČINOM I BROJEM STANOVNIKA POREDITI SA MILIONSKIM GRADOVIMA. U SARAJEVU, OVAKO MALOM GRADU I SA OVAKO MALIM BROJEM STANOVNIKA I PREVIŠE JE OBRAČUNA, PIŠTILJA, BOMBI, NOĆEVA, KRAĐE I ŠTA SVE NE. ZAŠTO NE PRIZNATE DA NISE KADRI RIJEŠITI OVAJ PROBLEM KAO U OSTALOM ŠTO NISTE U STANJU RIJEŠITI NITI JEDAN GRADSKI, LJUDSKI, GRAĐANSKI, ZAKONSKI I DA NE NABRAJAM DALJE, PROBLEM.
Trpi,kad neces,ili pogresno glasas!
e vidiš lijepo piše niske cijene, znači naša primanja mala .e kad budu više cijene biće veća i primanja i manje krađa.uzročno posljedično..........
svugdje se krade, hajmo svi krast, svugdje se vrše samoubistva, hajmo se svi samoubit i tako dalje i tako dalje ''bem ti izgovore!
bio sam u zagrebu u hotelu na spavanju su mi usli u sobu i opljacka li me govna kamu im jebem
u hrvstskoj je sve ok. oni pisaju kolonjsku vodu skutori jedni neznam sta glumite jebem vas glupe
Koji jadni izgovor u pizdu materinu, ovo je čisti dokaz da je policija apsolutno nezainteresovana za sigurnost u državi a da je stanovništvo ovdje bijedno i retardirano. Umjesto da se majmun postidi on traži opravdanja.
zivim u norveskoj gacebi sa zice ukrali.u bosni kradu politicicari a ledajim cuva visoki prestavnik
Ma kakva policija. Njihova politikakada je turista pokraden je na fazon "Ma otici ce on/ona nazad u svoju zemlju pa ce nam se skinuti sa grbace a ionako ima vise love nego ja". Dok je takve "zastite" bit ce i pljackanja. Istina da postoje pljackanja u citavom svijetu, ali se ona za razliku od ovih kod nas SANKCIONISU pa se onda isti tesko usude ponovo uraditi isto. Ovdje se i javno zna ko je koga opljackao ipo koji put. Apsurdno.
Pusti jadna druge ... Sobom se pozabavi i kod sebe stanje sredi pa tek onda komentiraj kako je kod drugih. Usput, mislim da je malo gdje mrka slika kao kod tebe ... ! ! !
Gospodjo Hadziefendic,tko mene pljacka ja nisam turista u svom gradu
TRI CIGANČURE PLJACKAJU TURISTE , I TO MI BACE NOVCANIKE ISPRED RADNOG MJESTA
Jadno društvo, jadni ljudi, jadna budućnost.
Ja doveo goste iz Einhovena (tamo rade a Poljaci su)... Divan mladi par vole Bosnu i Hercegovinu...sletjeli u Tuzlu pa otisli u Sarajevo Busom. Dole opljackani. Divna posjeta se pretvorila u nocnu moru. Natjerati masno placene sudije da rade svoj posao,Poostriti kaznenu politiku - odrezati razbojnicima po 10 godina drustveno korisnog rada da prave autoput i mir u kuci.
"Gastronomska raznolikost" ili drugim rijecima "pite i cevapi" :-) Ako neko hoce da na primjeru vidi kako izgleda neumjereno i nepristojno samohvalisanje, neka procita podnaslov ovog teksta.
Zanimljivost i raznolikost te nase kuhinje je najveca ubleha koju smo mogli smisliti. Turisti su najvise impresionirani time sto mozemo meso, masnocu i 100 kila secera stavit u sve zivoo.
Nemoj tako, trklja. Neka vide dusmani da imamo i mesa i secera. Vole i turisti da se najedu ko ljudi ponekad, a onda kad se vrate kuci pasu travu i jedu svoju zdravu genetski modifikovanu hranu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)