Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ovi novokomponovani stranacki lideri kao Honakovic,Hadzibajric i drugi su dosli iz Sda stranke pa su i sami svjesni da ukoliko udju u koaliciju sa Sda da nece imati muda i hrabrosti da se okrenu prtiv Bakira.U normalnim sredinama vecina pravi vladu a mi gledamo kako manjina da formira vladu.Korektno bi bilo da Sda formira vladu zbog broja dobijenih glasova ako se vec nazivamo demikratskom zemljom.
I šta ti se sad kontas!?
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
slatke muke
JA KOLKO VIDIM NEMREŠ NIĐE PRNUT BEZ SDA
Politicki mudro.Udje sa sda na kantonalnom,mjesto prepusti mladjem u skupstini,ostane nacelnik pa mu kroz dvije god.na opstinskim izborima kako god opet izglasaju 4 go d.nacelnickog mandata.
Ko se nazigu SDA taj je politički uništen. Bujrum..
Hafzibajricu, vidis da je kanton kompletan umjerena gradzanska opcija, pa budi pametan i ne pravi greske kao sto su drugi. Lp
idi bolan u SDA nisi ti nizasta ozbiljno, tu dizes sebi cjenu a znas da si seoska varalica
Treba CIK prebit do bola,to nije cik nego dodikov isprdak.
ako udjes sa sda, to ti je smrtna presuda. Nijedna stranka nije preživjela koaliciju sa sda
Pa objesi se ako odes sa sda i scepom raspalim.
Svi mi znamo da je SDA dno dna, ali mi je apsolutno nejasno zasto mnogi misle da isto tako SDP nije dno dna. Mislim, svi takoreci antinacionalisti i slicni prizeljkuju koaliciju Narod i pravda, Nasa Stranka, DF i SDP. Pa bih molio da mi se pojasni zasto je SDP recimo prihvatljiva opcija a SDA nije, i zasto je recimo SDA nacionalna stranka a Narod i Pravda nije!
@LKM01 Razlika je u tome što je SDP prošao dosta gore nego su se nadali i što su par puta dobili kvalitetno po nosu. Na kocki je opstanak stranke. S druge strane SDA tek čeka svoje lekcije.
@opaaa gledaj, nisam pristrasan i ne interesuju me niti SDA niti SDP, niti sam za njih glasao. Samo me zivo interesuje da li postoji neki objektivan iliti racionalan kriterij po kojem se odvajaju govna od đubreta?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SBB i pored kraha na izborima opet sa SDA. Scepo Scepo sta got da su ti obećali iz SDA kratkog je daha.
U nedelju navece na facetv kaze vjerovatno razgovarate sa novim premijerom kantona sarajevo Hahahah