Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo jeste lijep grad i odredjene njegove cjeline bi imale sansu za uvrstavanje na UNESCO listu no cijeli grad, sa svojom neplanskom gradnjom, vrlo tesko.
Čekaj Skaka, hoće li Buroj, Mala Srebrenica, Novi Sandžak i El idža uči u zaštičenu UNESCO-ovu baštinu, sve se to nekad zvalo Sarajvo i nosilo registarske oznake SA.
Slazem se.
veliki dio starog grada i pojedini dijelovi ostalih opcina svakako zasluzuju da budu pod uneskovom zastitom....
Pa šta očekuješ od čovjeka kojem jedina referenca je to što mu je dedo i babo držao nas sve za ćunu-ali doslovno. Ustaška imena škola, promicanje ustaške mladeži ili mladomuslimanske - ovo je upitno jer nisu svi mladomuslimani na fesovima nosili slovu U ali većina je bila pro NDH-zijska. Hoće birtiju na mjestu tašlihana za Baketovog jarana iz stranke a na bijeloj tabiji Turci da prave hotel isto Baketov jaran.
Najveci foler je ovaj Hadzibajric.Eto što njega nisu ukljucili.Šta bi on to uradio,sprjecio to valjda šta li vec.Predata aplikacija super.Ovakvi ruše državu.Kao u fudbalu da je Banjaluka rekla eh sad nemožemo u Brazil na SP jer niste kod nas igrali i tako te gluposti.Hebo ga više Skaka i kad ga mrzi toliko pa da mi treba da ispaštamo i da nasjedamo na ovakve jeftine politicke podvale.
Čuj ovoga kriminalca sa dva pištolja
Idiot jedan veliki je i ovaj Hadzibajric i Skaka. Umjesto da sjednu zajedno pa da nadju rjesenje koje je dobro za drzavu BiH, oni kao malena djecica, pise ovaj njemu, pa ce sad ovaj njemu itd... kakva neozbiljnost...
Ovaj ublehas je obmana sam od sebe. Cim je to u nezavisnim nisu mu ruke ciste.
a elidza oce li i ona biti uvrsten???
jedan od onih postenijih u politici ... svaka cast hadzibajricu ..
Riječima "poštenijih" i "politici" nije mjesto u istoj rečenici.