Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo se obracunati sa domacim izdajnicim aka inspektorima i sluzbenicima, jer da izvodjac nije s njima imo tal, ne bi se nista ni napravilo.
kad ne radi reket radi bager
Stotine nelegalnih kuca dovrsenih i nedovrsenih u Starom gradu ali ove tri smetaju...valjda od Arapa ocekivo vise...
No many-No Party
Ma na svim Općinama KS se gradi po istom PRINCIPU !!! Neke Općine i potiču bespravnu gradnju !!! Gradnja u zonama KLIZIŠTA, bez izgrađene komunalne infrastrukture i saobraćajnica, devastacija PROSTORA......svi to vidimo, ali niko ne ODGOVARA !!!
Prva stvar svi zele da prodaju arapima zemlju. Krivite politicare i ljude na funkcijama a zemlju prodaje narod. Druga stvar cijena zemljista dozivjela rast i neki ljudi u pojedinim dijelovima ne bi nikad prodali osim arapima. Sad sto se tice nacelnika svaka mu cast. Nisu imali dozvolu rusi. A sve ostalo ko gradi po propisima dozvolit.
I jos jedna stvar strani drzavljanin koji mora otvorit firmu da bi knjizio nekretninu. Samim time placa doprinose, otvara DOO, ima radnika, placa firmu za gradnju i odrzavanje objekta. Ogroman novac se ostavlja, zato nemoj da budemo ograniceni.
Hvala.dragom Bogu da je neko stao na vrat ovim nelegalnim graditeljima i uzurpatorima Sarajeva. Svaka čast Hadzibajricu
dokaz da su sve dozvole, samo instrumenti politike.
Gdje ce odnjeti otpad ili ce ga ostaviti tu?
Ovo je tako odvratno trebalo izgledati, i takav urbicid. Drago mi je da ruse sve
web stranica jos postoji ako se koja budala hoce upecat https://saraya-resort.com/
ruse ISIL kamp
Nije, ovo je javna kuća gdje ti mater servisira narod
Okej odluka.... ali bolje bi bilo da se sirotinji nekoj dalo da zivi... njima lijepo opstini sevap.
Tako je Hadžija . Nema tala nema gradnje. Pametno. Još kad znamo i to da Arap kad kaže "daću ti, Allaha mi" neće dat nikad, opravdana odluka
A reklame na austro-ugarskim spomenicima?