Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE POCNETE LI HAPSITI DOSADASNJE LOPOVE, KUCE I VIKENDICE IM RUSITI A NJIH SLATI ZA ZENICU , FOCU .... POSELAMITE SE SA VLASCU DO ZIME !
Bog zna samo kakvi mozgovi sjede i smisljaju samo JEDNO, kako srusiti aktuelnu vlast ? !
nas narod nije za astronauta i intelekt nije u njegovom bice, nas narod voli posteno, sporo polako, voli da zna da ima cvrsta ruka koja zavodi red ! a vi sestorka izgleda slava udarila u glavu, dopada vam se da vas zovu ministri , direktori ovo ono...da vas ima na TVu ...ne zaboravite zasto ste ovdje ne sto ste pametni vec sto ste obecali red zavest !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znači li to da niste član stranke? Ne mogu reći da nisam član stranke... Sve je rekao. Nema šanse doći do radnog mjesta u javnom preduzeću bez podrške stranke
.... ja želim da budem vanstranački. Znači li to da niste član stranke? Ne mogu reći da nisam član stranke.... ?????
@jusuf.jusic.940 Koje stranke je član? SDA?
Direktore ako je istina samo dio onoga što se piše o tebi po medijima.onda je red da podneseš ostavku jer će stranka narod i pravda puno više izgubiti ako ostaneš a i gradjani će biti bez vode. Poštedi nas svojih egzibicija nije ovo Breza gdje imaš jedan saht i tri ventila pola milona stanovnika je u pitanju.
Dunav je bistar koliko je ovaj lik mutan.
Cuj ljubavnice... hahaahaha...
Oklen gubici pa zar nije neki dan ona začepio rupu u zidu da ne curi he he
@zmajcekSaUne , Jesi li se to tek probudio????
@StaraGarda sve znaš ovo je pauza do sieste ....
“EBRD ima svoja pravila u sistemu tendera i mogu da prihvate veće cijene. Njih ne interesuje sistem javne nabavke. U posljednjem tenderu je njihova procjena bila od 700 do 800 hiljada eura veća nego što je bila procjena ViK-a. One su, zapravo, u oba navrata bile manje od ponude ponuđača. Vjerovatno je da su bile manje nego što su bile realne. EBRD će prihvatiti najmanju razliku. Jedan je bio veći za 700 hiljada, a drugi za dva miliona.” WTF ?????
ne mogu da namještaju tendere
smeta im direktor jer
70 % gubitci, pola od toga nelegalni priključci, hvala vam SDA sto niste na vlasti, nikad vise ne bilo ako ćete biti kao do sad!
Daj Bože. Svi kada dođu obećavaju u intervjuima čuda, a kada odu ostave veće haos.
Ma bravo, opet danas vode nema.
Znate naplaćivati kamatu na račun od 4.80 KM, a ne znate naplatiti dug od nekoliko miliona, ne samo dug nego i provjeriti ko šta uistinu plača. Gamad..
Iz svega sudeci nisya nije uradjeno ma poboljsanju vodovodne mreze...najveci problem su nelegalni potrosaci koji su radnici VIKa po necijem nalogu prikljucili na mrezu. Takve prikljucke treba pronaci i strpati u zatvor rukovodioce i dati im otkaze u ekspresnom roku. Primjerom a ne samo rinecima udarat po krimi alcima i sitnim i vrlikim koji unidtise zemlju za koju su ginuli nasi ocevi.
Ahahahahah i tako 😂😂😂😂
Sta kazes Jadziahmetovicu-nisi stranacki,hahaha,pa barem si provala.Znamo da jesi stranacki,znamo da nemas pojma sa poslom ali sad znamo i da si provala.
kontam onako: što aman svaki direktorčić, političar ima svog vozača? Zbog čega se ne smanjuje broj uposlenih? nije čudno da javna poduzeća proizvode gubitke sa tolikim brojem izmišljenih/ bespotrebnih radnih mjesta