Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala što se mene tiče ne moraju je ni otvarati nemam ni za do tarčina da platim
hocel kontra zabrana?
Samo zatvorit GP Neum za hrvatske državljane
Zar ovi sto su presli granicu u noci ne kontaju da ce ih uhvatiti kad se prijave u apartman ili hotel i strpat u izolaciju? Nisu fakat nista postigli ulaskom dan prije
Samo reciprocitet, a i ovi nasi sto su izasli, kad se vrate u samoizolaciju. Oni su nas i zeznuli sa unosom virusa nakon popustanja mjera. Koji smo mi glupani, da rizikujemo i ne mozemo da se strpimo da ne odemo jednu sezonu na more. Ostani u svojoj drzavi, obidji je malo, pokazi djeci nase prirodne ljepote, obidji porodicu, uradi sta na imanju ako ga imas, budi bar jednom koristan
EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U RH JE ZABRINJAVAJUĆA ZA CIJELI SVIJET!!! NIKO SE NE TESTIRA!? HITNO UVESTI RECIPROCITETNE MJERE UNOSE NAM KORONU NAJVIŠE NA POGRANIČNIM PODRUČJIMA!?!? IMA LI MUDA NAŠ KOLEKTIVNI PREDSJEDNIK!?!?
ništa neka i ovi naši uvedu,sve se da pripremiti im oni o svom trošku u samoizlaciju,
Pola rodbine zivi u bosni ili u hrvatskoj najvise nam treba ta granica ukidate a vi lagani politicari mozete prolaziti kako hocete ... Dali se ovo odnosi i na one koji imaju hr drzavljanstvo a zive u BiH
@fbUser1589740031 Da. Odnosi se i na ljude sa drzavljanstvom
Ja odoh na Izaćić. Ima izać'.
Bošnje pjene što ne mogu glatko na Jadran i nacionalistički percipiraju ovu odluku kao da je usmjerena isključivo protiv njih, jer BiH već doživljavaju kao neku svoju Džamahiriju a zapravo su ovom mjerom najviše oštećeni i zakinuti BH Hrvati. Trebalo bi razmisliti o tome koliko je Vučko reducirao statistiku zaraženih u predizbornoj kampanji te koliko su "Sultanija", "Uš'o nam je sazad" i njihov SNSD ekvivalent, adekvatno odgovorili na sve izazove korona krize.
Bitno da tranzit moze.😜
@gooUser1560272375,sve su to hrvatske zemlje bile hrvatskih vladara,u onaj čas kada ste prihvatili Otomansko carstvo i vjeru izgubili ste pravo na sve,dio regije Bosne i i regije Zahumlja se nije dao islamizirati i oni baštine taj dio zemlje i zovu je po Hrvatinićima koji su bili vladari cijele regije Bosne,dijelova današnje Hrvatske i Crne gore,znači vi ste se svega odrekli za dunum zemlje šaku prosa,..i ti bi sada malo Hrvataske ,dobro ti je i ovo što imaš,..
@lynardskynard ovaj počeo ko Srbi hehe
@sajko A vidis da je neki degenerik. Cim on lupa o zavjerama i vrti ovakve nacionalisticke suplje price, znas s kim imas posla.
Dosta manipulacije.Ta hebena mjera vasih kolega satanista odnosi se na sve koji dolaze iz bih a na samo bih drzavljane.Zato sta vi tu da mutite vodu.Ljudi. nedajte se manipulirati.Svi vladajući i svi mediji su neprijatelji obicnih ljudi.
To je mamac za Svabe i Talijane, fuj
Italijani su u Augustu. Sada je dole vecinom istocni blok i pokoji turist sa zapada.
Mislim da je sad korona u fazi nekakvoj kad je politika malo provlaci kroz ruke 😁
Svitava via Neum
Kako je krenulo globalno zagrijavanje sarajevo ce bit venecija a plaza kod sebilja pa ce dalmatinosi dolazit kod nas na suncanje