Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne da se usranom do Buca Potoka
Jesu li oni planirali graditi jos jedan kruzni tok na raskrsnici Adema Buce, Drinske i Safeta Zajke, slika br. 2 ? Jer po mom misljenju, guzva ce se stvarati i tu zbog semafora i velikog protoka vozila iz pravca Drinske i Adema Buce. I onda ce doci do domino efekta na izgradjenim kruznim tokovima u toku spice. Ako me kontate...
Pogotovu kada se raja vraca s posla.
ja mislim isto da ce tu cirkus da bude.... jednostavno otoka semafor ne moze da primi toliko vozila koliko moze stici sa kruznog toka, tako da ce se kruzni tok jednostavno zacepiti guzve ce biti jos vece.
gdju su pare?
Sve sto se pocne i zavrsi se, pa tako i ovaj jos jedan u nizu velikih projekata najbolje Opcine i najboljeg Nacelnika. Strpljen Spasen!
mozel se kod nas ista uradit kako treba
čudi me da nema ni jednoh Efendić-bota da malo nafali svojega načelnika...a jaa jaaa jaa nije se završilo...sorry svim botovima
Radovi već predugo traju, zadnja tri mjeseca se nije moglo od prašine disati, prelaz raskrsnice za pješake je gotovo nemoguća misija nije omogućena nikakva alternativa osim da se kreću istim putem kao i vozila. Hvala načelniku na brizi o građanima ovog naselja , volio bih da strašni novinari željni senzacionalnih vjesti dođu jedno jutro ili popodne pa neka snime kako sve to izgleda i kako se odvija saobraćaj na raskrsnici.
Cujte ovo, nedostatak materijala...e svasta.
I opet ce napraviti bosanski kruzni tok sa dvije trake unutar kruznog toka pa ce bosnjo, vrli poznavalac pravila kruznog toka, vanjskom trakom uz lijevi zmigavac kruziti kroz citav kruzni tok, ko sto rade i na Ilidzi...a tako se jednostavno ko u Evropi mogla napraviti dodatna traka na ulazu, pa ko zeli da izadje na prvom izlazu, ne mora ni ulaziti u kruzni tok vec ide direktno u dodatnu traku....takva traka uradjena je na kruznom toku kod ulaza na autoput preko mosta iz pravca Vogosce, s tim da je i tu nas strucnjak, umjesto da je produzi 50-100 metara dalje pa da se ubacis normalno, on je nju napravio 10 metara duzine i stavio znak na samom pocetku pa opet moras stati i cekati da prodju ovi sto izlaze iz kruznog...
Uvijek je neko drugi kriv,lupezi...
Ubi Euro asfalt pare Bgm.
cijevi se spajaju kriptonitom
Ima da bude k'o u Las Vegasu akobogda :))))
Jedino da se sve sravni sa zemljom pa da krene gradnja sa urbanistickim planom i planom razvijanja za narednih 30 godina ;)
a đe sam tu ja?? to je glavni problem....
..samo je jedan: Buca City 🇧🇦