Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prva slika iz filma dom za vješanje
prva slika aloh bosna i bosnjaci
Nek je i nargila tu!!
izišli na planinu igraju igrica na telefonu
Mislim da 80% negativnih komentara pise isfrustrirana dijaspora koja i danas i svaki naredni dan mora raditi plus nemen job plus prekovremeni a zeljni bosanskij livada i janjadi...moze ti otici u Minhen ali ne moze iz tebe izaci onaj bosanskohercegovacki mentalitet
seljakluk .
seljakluk .
Trening za koridu u Čevljanovićima!!!
Sta cigani slave? Oni ionako nikad nista ne rade.
Pusacima (nargile pogotovo) ukinuti zdravstveno!
takmice se nase balije ko ce vece Jagnje ispeci i bolji rostilj imat cccc
Svima dobro haman
Ja šta je zavisnosti na ovim portalima,samo se narode družite pustite ove internetđlije nek rade i nek kmeće.
Ono fol oni SLAVE ... :)
potlacena klasa. mozak zera
Ovo sve oni sto psuju na drzavu i politicare od jutra do mraka.I cekaju oni neki posao a ni sami nezmaju sta bi radili i kao drzava treba da mu da posao.Halo sta znaci da mu dzava da posao.Valjda ono kao poziv u vojsku.Neko tamo zna za nezaposlenog klinca a on ceka da ga pozovu.
i kažu država mi ništa nije dala, nemam od čega da živim a 95% danas okreće janje. ni ne zaslužujemo bolje...