Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Zeljko za ovako odradjen posao u vezi svoje drzave.Ti si primjer one narodne : JEDNOM PATRIOT I ZAUVJEK PATRIOT ! Da ako se vec jednom uslise ove zelje svih nas koji na celu sa tobom volimo.i postujemo drzavu BiH u kojoj zivimo.
@fbUser1560802169 Kažu da je u sali bilo ravno sedam ljudi.
"Kazao je da se Izborni zakon treba mijenjati u mnogo segmenata, ali da je to ipak isključivo unutrašnje pitanje Bosne i Hercegovine, o kojem će se odlučivati samo unutar Bosne i Hercegovine." I ostale stvari će se odlučivati samo unutar Bosne i Hercegovine a ne kako bi ti Sejdo želio da to neko drugi uradi
Pa niko neuzima nesređenu zemlju u neku organizaciju
Nudimo kredite ljudima kojima je potreban finansijski asistent s niskom kamatnom stopom od 3%. Da biste dobili zajam kod ove tvrtke, možete reći tačan iznos kredita koji vam je potreban i vrijeme u kojem možete zajam vratiti. pa ako ste zainteresirani obratite nam se s niže navedenim detaljima. E-pošta: [email protected]
Bravo Komsicu
A dje smo mi sa 183 km penzije .........?€ dje cemo mi milorade aaaaa crni milorade aaaaaa
Ovaj ljubitelj zestice se stalno s nekim sastaje i onda nastane vijest sastao se s tim i tim, a nikad nista konkretno za narod da se izrodi iz tih sastanaka.
Komsicu sta bi sa Peljeski Most? Puno si o tome pricao na pocetku, nesto si zasutio. Tamo gdje treba otvoreno reci o stvarnim problemima, tad svi zasutite.
Jbt most i konflikt,ocemo u NATO
Državnički!!!!
Predsjednik Zeljko Komsic!! 👏