Komentari (409)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebemo ti majku Clintoneeeede
E moj Bosnjo nista ti ne kontas pa ni kad ti se nacrta, moj Bosnjo
Zasto je na ovoj temi roj SDA BOTOVA?
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Postoje transkripti sa sjednica ratnog predsjednistva na kojem Alija predlaze zrtvovanje Srebrenice i 5000 zivota. Porodica Izetbegovic ce ostati zapamcena kao najveci izdajnici u Bosnjaka.
Rekoh neki dan ne oslanjajte se na USA previse
Idemo 400 komentara
@fabrikaAstra ,netko se uzoholio i hoće sve sebi i za sebe na samo svoj način,očerupani na istoku BiH prešli čerupati u S.Bosni i Jugu(Mostar),znaš ti dobro odgovor na to pitanje,..ali netko je rekao,stani malo,"neće iđe",..i zato znate da sve znamo i zato budite još zahvalniji HV-u i HVO-u što danas imate šta imate,..
A zasto i ne prenesete da je Armija BiH izdala Srebrenicu?
Jedno su zelje, a drugo stvarnost. Heheheh
Eh..eh..eh..sta ce na vidjelo izaci za 10 god.jos?Boga pitaj..Boli k...c Ruse za Srbe,Turke i Amere za Bosnjake,a i koga vec u Europi za Hrvate...svi imaju svoje neke interese a narod u BiH neka se jebe i kolje...Eeee narode moj i jedni,i drugi i treci...kada ce Vam iz fuzice u glavu doci da smo mi ovdje za potkusurivanje tuđih interesa!!!!!
Ovo jednostavno nije tačno.
BOŠNJAMA jasno Hrvati spasili guzicu,a oni sve oslobodili,spasili Bihać a oni Bihać oslobađao Hrvatsku,spaSILI totalno istrebljenje Bošnjaka a oni njih zovu agresorima ,primili stotine tisuća njihovih izbjeglica u svoje hotele a oni njih smatraju agresorima,doturali im oružje i liječili ranjenike u svojim bolnicama,obučavaLI vojnike i slali ih u BIH a oni njih zovu agresorima ,sačuvali bih jedinstvenu a oni nji zovu razbijačima bih i agresorima.
Politika Izraela nastranu, za BiH su najviše učinili Hebreji - Elie Wiesel, Madeline Albright, Susan Sontag, Peter Maas koji su svojim postupcima ukazivali na ono šta se dešava u BiH, jer su prepoznali genocid nad Bošnjacima.
2 sata su poslie ponoći. Spava Klix.Ba i odmara glavice za nove opačine kako bi se narodi sto više svađali. Pavajte.....
Ajmo 400 komentara...to mi je bila prognoza
Kako im nece pasti srebrenica sve sile dali i dovukli korpuse iz sarajeva i tuzle prema hercegovini i pokusavali dole da uzmu umjesto da pokusaju deblokade srebrenice gorazda i bihaca.. Ovo vam je pokazatelj koliko ste bili jaki i da nebi hr sve bi vam enklave uzeli. Do napada hr centa niste maknuli prema srbima
Srbovi-najgori narod na svijetu.
Pa svi im pomagali i opet Armija Republike Bosne i Hercegovine sačuvala državu. Čudo bosanskog otpora.
KLIX OBJAVITE VJERODOSTOJNE DOKUMENTE O TOME KAKO SU ALIJA I MEDJUNARODNA ZAJEDNICA ZRTVOVALI SREBRENICU