Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni meni, a vjerujem ni jednom građaninu u BiH-a, bez obzira na nacionalnist nije drago vidjeti vas takve, ali sve dok god se ne ujedinite, svi nezadovoljni radnici, svih firmi, preduzeća, fabrika, kompanija i stvorite masu, armiju ne zadovoljnih, nećete ništa postići i ostvariti, vladajućim političarima i odgovara to što grupno štrajkujete, grupicu je lakše kontrolisati, vide vas neujedinjene.
sta rade ljudima to je strasno. niko od ni ne ocekuje da urade nesto konkretno, da se makar udostoje da daju neku izjavu, nego ni to. sramim se gde zivim i ko nas vodi. uzas
Tuga i zalost, ne znam sta drugo reci???
svi lopovi čekaju da ovaj jadni svijet pomre, prodaće sve u staro gvoždje, a tu će Bingo otvoriti tržni centar
E moji TTU-ovci, mislite stvarno da je državna mafija nasikirana što vi štrajkujete glađu i što možete umrijeti. Ma sve se grohotom smiju, ne budite naivni.
Žalosno....