Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaskom ovih hadzija iz Sarajeva nece se nista promijeniti. I dalje ce hiljade stranih osoba ulaziti iz Srbije i Crne Gore u BiH preko Drine. Tamo ce ih docekivati srpski civili i policija RS, stavljati u autobuse i voziti do Bihaca.
dnevnica, rucak, vecera itd itd i nazad kuci .. nek ne zaborave da kake i piske u krajini, taman da daju doprinos svoj ..
Oni samo mogu ubaziti ljudima plate, nista vise
Upravo čitam da je slovenska policija u posljednja tri dana privela 300 migranata i da ih isporučuju Hrvatskoj. Dakle, novih-starih 300 dolazi u Bihać za dva - tri dana.
@VOXpopuli2017 S obzirom na zvaničnu BH diletantsku politiku i odnos prema migrantskoj krizi, ova delegacija može se upoznati, ili sama predložiti nove lokacije za migrantske kampove.
Pod ruku ih sad pa se vratite skupa u Sarajevo
najbolje rijesenje je poslati vojsku na drinu i zatvoriti granicu sa srbijom. jer otuda dolaze, napadaju vljda sa neba
Ove migrante treba tovariti na kamione i stresti pred Parlament BiH.