Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro kome vi paradirate pred praznim ulicama bolesnici pogani, cuva vas 2000 policajaca i 50 snajpera. Kome ce te poruciti da ste normalna pojava tako?
Dolaze autobusima iz Srbije da bude sarajevska gay parada. Bez tih autobusa iz regiona, policije tri kantona i snajperista ne bi se sigurno održala. Sve što je na silu kratkog je daha.
Jeli doso Željko cvijanovic
Mogli bi mi nešto naučiti od pedera. Vidite kako se oni podržavaju. Znači da vode zemlje bilo bi opet Jugoslavije.
Zamislite Ujedinjena pederska Jugoslavija
Kada bilo ko nametne zabrane drugima kao sto je uradjeno sa ovom povorkom, ne mozes se maci ni da ti zivot ovisi od toga, covjek se zapita ko je ustvari ugrozen... Iznosom novca koji je potrosen na ovakvu manifestaciju moglo se lijeciti 10 djece i niko od ovih ucesnika nece se na to osvrnuti. Jer bilo da su gej il strejt il sta god da su, ljudi su sebicni i egocentricni i nakon danasnjeg dana svi mogu da vide kako bi nam bilo i da oni vladaju. Isto...
NE TREBA IM DOZVOLITI NI KORAKA I TAČKA...
Sarajevo je uvijek bio otvoren grad a takav treba i ostati - vremena se mijenjaju ali srce grada neka stoji 'na svom mjestu'.
Ima li sta za udaje 😂
uh.. kad jos navale iz Njemacke,Holandije,Danske....
zene u crnom i slična bagra.....
Što Srbi podržavaju gej paradu? Pa sve njihove vladike od Kačavende, Pahomija, Antilohija, Irenija, uključujući i ostale im vjerske poglavare su u biti pedofili i homoseksualci. Srbima je biti homoseksualac prirodno. Pogledajte Srbiju, njima je homoseksualac premijer.
Bolje da niste dosli, ovim nista ne popravljate kao i npr Svedjani nikad nece biti dobro dosli ni u jedan grad u Bih, zbog svojih povorki. Mi mladi nemamo razmumijevanja. Niti zelimo da imamo, spremni na sve, a vi sa svojim idejama idi te kuci i pravi te povorke sa vasim porodicama.
Grupa?! Mikro grupa, ili grupica... Šta je klixovci, ne umanjujete skup?!
https://www.thedailybeast.com/why-does-gay-sex-scare-modern-muslims-it-didnt-in-the-golden-age
Jel Vucic dosao?
i brnadič
Gdje je otac srbije ana brnabic?