Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema šta,čovjek siguran u pobjedu,treba mu samo džentlmenski čestitati,spustiti tenzije i loptu na Zemlju.Život ide dalje.
@exterminator Srebrenicani su glasovali za njega i treba mu cestitati taman da je Marsovac
moj bože, od dva špila karata napraviše krizu
e to je kad u dva špila ima po 11 asova i 16 kraljeva :D
@thewhisper a tek jokera !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako se pokradu izbori Srbi u Srebrenici da počnu sa građanskom neposlušnošću. Ne plaćaju takse i poreze tako da uzurpator može samo da potkrada bošnjake. Pa muslimanima kako je drago nek oni plaćaju svog nezakonitog namesnika.
grujicicu...crni grijicicu...meš'čini da ćeš sada da puhšiš.....
Sad neka vam baka sredi preko svojih ljudi u ciku da vam jedan glas broji kao četiri glasa.Pošto on može kod vas sve da našteli,kao što ima štelu u ustavnom sudu onda je sigurno ima svuda.
ma kako god da se rijesi camil je ponovo dobitnik glasova ima iz dijaspore pune vrece ako bude falilo koja vreca dodik ce d aje donese mora i on nesto bakiru da ucini zivi bili pa vidjeli boli dodika za srebrenicom
Nešto si mislim ja, pa se pitam: 1. Šta ako Ćamke ima više glasova ? (što je na granici fantastike) i 2. Šta ako Grujičić ima više? (što je vjerojatnije) Ko će odgovarati za iznesene laži???
Ubiće te Mile, mali! Htio si da budeš načelnik Srebrenice, a ni par glasova nisi mogao da smotaš! Nesposoban si po miletovim rezonima. Spremaj se u Njemačku na fizički rad!
Fin neki peško, nemojte odmah po njemu. Dajte mu šansu.
Vidi mu pederske košulje.
o'šo ti bolan fergazerov cinculator...
pederska nije ali jeste jeftina kineska sa Arizone
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako članove SNSDa nije strah doći u Sarajevo i BAkira a predsjednika Mileta jest ?? Svi članovi hrabriji od predsjednika stranke i države ???
plaq , poceo si pravit gafove ko kljix .
na stranu sve i ako cemo posteno, ovaj coek ne zna dvije sastavit.
@puJ-do pujdara njemu njegovo...
@izmetbegrudonja a posteni tvoji jedva cekali ko ce pljunut u zrtvu da mu daju glas.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Posteno