Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjačka politička scena je takav opanak da će na kraju Srbi sa superiorne moralne pozicije našima držati lekcije. Što je najgore, ispada u nekim slučajevima da je to stvarno tako.
Sledece izbore Dodik kandidat u Sarajevu :D
@pidjameta.slipic: Narod zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
sto se nije gospoda vratila u srebrenicu?, svi se sjete srebrenice 11tog jula, i onda pravac gdje su se naselili, nece da se vrate a hoce da im je bosnjak nacelnik, dakle licemjeri.
Nema odrzivog povratka jer donacije odu u privatne novcanike.
izjava Grujicica "Ja uvažavam svaku žrtvu i biću načelnik svih građana Srebrenice. Taj datum će se obeležavati kao i do sada, naravno, uz pomoć opštine. Memorijalni centar ima svoje strukture, ima svog direktora i odbor, ima sve one organe koji bi bili relevantni i koji mogu da organizuju obeležavanje 11. jula. Opština će biti tu da im pomogne u svakom smislu i ja tu uopšte ne vidim problem."
Krivi su nasi bošnjaci, koji su glasali za dodika.
ti si novi nacelnik Srebrenice jer si kopirao svaki glasacki listic pa ovi u Sarajevu nisu mogli da muljaju..u suprotnom ne bi ti imao ni 100 glasova
"Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." Jacques Chirac, predsjednik Francuske, lipanj 1995., na sastanku šefova vlada država članica EU)
HVALA TI ALIJA. HVALA TI BAKIRE. HVALA TI CAMILE. HVALA TI MUNIRA.
Pošteno :)
Komunjare i đikani se začas slože, ista ideologija
@Dildan Jes, jes kako si nas samo razotkrio :) :) :)
Samo nastavi mermerisati Potočare, ne zaboravi Čamila upisati u spisak žrtava izmišljenog genocida i nema zime.
"Aposlutno sam spreman otići i odati počast u Potočare" Sa kokardom ili bez?
Sa Srbijanskim zastavama i povicima "Ovo je Srbija" "Pobeda, pobeda"
hoces li i sajkacu na glavu staviti???
"deliti" i ubijati je jedino sto i znate!!! polako nicija nije do zore sjala!!! usput u Bosni se kaze dijeliti!!!
barem dvadesetak genocidasa pod bosnjackim imenima komenarise na klixu cetnicka posla
Je... grad u kojem je fasista na vlasti.
Mozda ovaj momak bude bolji od 5 Camila zajedno, mozda i ne bude, ne zna se to unaprijed. Vidjecemo kako ce raditi svoj posao, svakako su sljedeci izbori za 4 godine, a dotad nece svijet propasti.
@banana Tako je. Ne interesuje me jel se nacelnik ili predsjednik zove Kim Yong, Slobo ili Mujo. Ako obezbjedjuje normalan zivot, koga je briga
Nažalost ovo je još jedna velika pobjeda Bošnjačke minder politike iz Sarajeva i njihovog projekta " SVI U SARAJEVO, A BUDALE VAN NJEGA ". Sada Ćame sa parama od donacija može rahat sa djecom i hanumom preseliti u šeher, može napadati svoje po obrazu kolege i tako u krug, svi rumeni, uhljebljeni, ugodno popunjeni, brane Srebrenicu i Bošnjake u BiH iz dubine Sarajevskog Kantona. Jedini stvarni gubitnici su oni siromašni, oni koji zaista žive u Srebrenici i RS gdje su manjina.
Nisi li ti dosada poklonio se zrtvama onda si chetnik hebo te otac ...