Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danica Drašković, žena Vuka Draškovića: Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci.. .
da Bog da svi ratni zlocinci gorjeli u paklu, a mi imamo svoju pobjedu, zove se Republika Srpska....
Nakon presude Karadžiću i Mladiću za GENOCID i već dosuđeni genocid za Srebrenicu, tu pada Dayton i BiH postaje jedna država 3 naroda!! To čekaju EU i Ameri...RS slabi, oni znaju da nema te zemlje na svijetu koja će ih priznati nakon dosuđenog GENOCIDA!! Servi uskoro je kraj!!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
A ja vjerujem da su mnogi znali za ovu grobnicu. Ne samo Srbi, samo su šutjeli. Očigledno se nešto dešava. Ne bi me iznenadilo da sad još par ovih ogromnih grobnica "otkriju". Biće da je ovo bila neka strategija, čuvaj dok ne zatreba. Vjerovatno je ovo uvod u neka politička ozbiljnija previranja.
samo polahko, strategija je da ce u narednom periodu otkriti velike grobnice da bi opravdali ukidanje rs i federacije, americka administracija je vidjela da je sa dejtonom pojela govno i sad ce to ispraviti tako se ce ukinuti sve i federaciju i rs i bit ce BIH opet kakvu nam nametnu, jer ce se konacno dokazuje da je rs genocidna tvorevina i to ameri nece pustiti da prodje, dobit cemo BiH kao republiku ili nesto vidjte cemo sta ce nam ameri reci jer ovo oni nece pustiti ja vam kazem
A jasno da se radi o dobro tempiranim akcijama. Priča se i teoretiše svašta. Ko zna možda šta se pozitivno pokrene. Ne vjerujem da će se ići u neke ogromne zahvate tipa ukidanje RSa, ali neko debelo zavrtanje ruke za nešto...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E glupe Srbende, samo vi slavite i dalje 1389,svog Drazu M. heroja, njemackog slugu i najveceg zlocinca u istoriji Mladica. To vam je smisao zivota. Cijeli svijet zna koje ste smece od naroda, a vi se lupate u prsa zlocinima nad civilima. To su vase jedine pobjede. Krepacete u toj vas bjedi i zatucanosti. Da vam nije bilo Alije i Dejtona, s gacama na stapu bi bjezali u Srbiju. Podignite mu spomenik u centru B. Luke.
Čovjek došao, vidio, uvjerio se i šta se sada ima pričati. Sada se sudi i presuđuje. Svakako za genocid. Šutnja je još gora od fizičkog genocida. Šutnja je teškoća i za stradalnike kao i za izvođaće! Živi su, a zbog šutnje duša im je mrtva!
NARAVNO DA CE SKUPO KOSTATI PA NISU NEVINI U SVEMU OVOME !
" Mladić zapisuje da je namjera bila da se to "utrapi vojsci", a da se leševa riješi spaljivanjem, mljevenjem ili na neki drugi način. " Mislim da ovo što je Mladić zapisao najbolje govori o tome kako su Srbi gledali na svoje komšije Hrvate i Bošnjake tokom rata. Da i danas slično misle pokazuje njihova šutnja oko masovnih grobnica.
Nekadašnji zaštićeni svjedok Tužilaštva za ratne zločine Srbije Slobodan Stojanović, inače bivši pripadnik Četvrte čete 37. odreda Specijalne jedinice policije Srbije, potvrdio je u razgovoru sa dopisnicom BHT1 u Beogradu da zna za lokaciju do sada neotkrivene masovne grobnice u istočnoj Bosni. Kako je naveo, tamo je zakopano između 1.000 i 2.000 tijela ubijenih Bošnjaka.
Ne mogu ovo staviti na kurir, nedaju mi picke! bitno da potpisuju peticiju protiv Simunica da izbace Hrvatsku iz Brazila :) Boze, sta su ti ljudi sve u stanju napraviti samo da bi upali umjesto Hrvatske. a nitko ne vidi ovo. Ne podrzavam Simunica ali netko im mora ovakve stvari nabijati na nos jer su oni i dalje uvijereni da nisu nikakve koljaze radili.
Entitet je to, republika Genocidna.
Šute srpske hinje na sve ovo, takvi su i danas kad dodju u grad SA, poznas ih kako felšavo hodaju a kamo li po smradu masti.
Treba sve Zlocince za koje se zna i koji slobodno hodaju kroz Bosnu à i citav Svijet na Facebook profil otvoriti i Svakog prijavit Tj Ime Prezime Mjesto gdje Zivi itd tj koji zlocin i sta je Uradio vjerujem da ce se Svakog Srbskog genocidasa rodzeno dijete ili unuk unuka Stidjeti À mislim i Prezime ce da mijenjaju
sigurno nisu svi isti, pa sta ja samo znam srba dobrih ljudi, ali jedna cinjenica:" tajno" izvjestavali svoje vlasti o smradu iz masovne grobnice dovoljno govori kakav narod zivi u genocidnoj novotvorevini..
Rahmet i spokoj dusama stradalih civila, porodicama sucut i sabur, zlocincima i krvolocima da prozive najzesce Dzehenemske patnje, da tamo zauvijek ostanu, Amin!
Da bolest bude jos veca, cijela hebena okolna sela cute o tome vise od 15 godina znajuci da su im u basti zakopane ubijene komsije i tzv prijatelji, pa ti onda reci nisu svi krivi !!! 99.9 % ih je krivo jer onaj ko moze o tome da cuti isti je kao i oni koji su to pocinili !! Narod apsolutno bolestan gade mi se !!!!
Hitler je za srbe p****n dim.Koji ste vi zločinci,majku vam j***m.Pa vidite li da su temelji rs na masovnim grobnicama,p***a vam materina usrana
Pasce miran u kucicu.A jeste se kucrili 92.sa nezavisnom i suverenom.Trazili ste i dobili ste.Sad svirajte nekoj stvari.To je bio rat a ne igra klikera.Ko se koga docepao toga je i ubio.Nisu ni Srbi dobro prosli.Sreca pa smo uspjeli odbraniti nase teritorije inace bi bilo ko u 2.svj.ratu.Sljedeci put kad pokusate da preglasate i ignorisete Srbe,dobro razmislite!
mudo; ne seri,prava je rjetkost da su srbi masakrirani,to se moglo desiti samo u izolovanim slucajevima i to u borbi. vi ste to sistematski radili uz odobrenje najvisih vlasti,vi ste lazovi i monstrumi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
“To different minds, the same world is a hell, and a heaven.” Ralph Waldo Emerson
pa tko ih ne bi pljuvao sve redom,svi koji su cutali o tome su saucesnici
@po.videnju ti lajes i lazes smrdljivo srpsko pseto
Sjeme im se zatrlo genocidno, vlaško, pagansko-svetosavsko!