Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moskvini igraci.
Ljudi, shvatite več jednom da evropa s nama igra dvostruku igru. Sve su več davno dogovorili i ovi trbuhozborci (Dodik, Čovič, pa i Bake) govore iz usta evropskih zvaničnika. Ovom nebitnom čobanu je rečeno da ovo izjavi
U ovim oboljelim ustašama i cetnicima nikad nece izumrijeti nemoguća prokleta ideja podjela Bosne ustvari njen nestanak od Cvjetkovica i Maceka do Covica i Dodika tj. Vucica i Milanovića. Ali mogu puknuti to se nikad desiti nece. Bosna je uvijek bila i bice. I M.Lazanski je bio protiv Bosne pa je crko a Bosna i dalje je tu. Tako ce svi njeni mrzitelji crknuti ona ce biti tu cjelovita!!!!
Nevjerovatno je kako mnogi politicari u Hrvatskoj i Srbiji, koji su porijeklom iz BiH, vole svoju rodnu grudu, svoju domovinu Bosnu i Hercegovinu. Sad cete vi reci da sam ja rekao da vole da jedu g-ovna, nisam, mada je to jedna poznata kineska mudrost za one koji vole da se petljaju u poslove drugih drzava.
Nije stvar preglasavanje Hrvata, stvar je opstanka Hrvata u BiH u kontekstu ekonomske socijalne i zdravsvene sigurnosti. Kada imate to onda ovo preglasavanje nije opasnost.
Pa da nam nije visokog predstavnika, nikad ne bismo dobili ni zastavu, jer dvije strane opstruiraju sve sa predznakom BiH
Misljenje ministra vanjskih poslova RH o BiH je njegovo misljenje koje nije relevantno relevantno. Ako bi se BiH eventualno pocela pretvarati u centralisticku drzavu je samo pozitivan napredak jer svi mi narodi ma koje vjerospovijeti to silno zelimo naravno, bez ikakvog nadglasavanja bilo koje strane. Bitno je da se sa scene skine kompletna vlast koja od ‘91-‘96-‘97 jer se, kao ne slazu a faka je da su prijatelji medju sobom. Sa njima narod BiH nema sansi ici ka bilo cemu boljem.
Ovu su predstavnici ostatka proslosti njihovog ucitelja koji je zajedno sa Milosevicem imao planove za BIH.Bosna je odolila mnogim nasrtajima i politikama uzimanja otimanja koje nam susjedi zele napraviti.Sad vise nemaju snage nizasta pa ih boli koliko je Bosna jaka.Prejaka.
Ovu su predstavnici ostatka proslosti njihovog ucitelja koji je zajedno sa Milosevicem imao planove za BIH.Bosna je odolila mnogim nasrtajima i politikama uzimanja otimanja koje nam susjedi zele napraviti.Sad vise nemaju snage nizasta pa ih boli koliko je Bosna jaka.Prejaka.
Hrvata na teritoriju dviju regija:Hercegovine i Bosne ima 330.000. Tamo ne živi više od 2.5 milijuna . Koliki je to postotak???, ahahahgaga
Ne znam kako su se Baski i Španjolci dogovorili . Visoka samostalnost autonomije....ne placaju se porezi Madridu a u kalendaru piše da Baskija sa pojedinim regijama ne slavi spanjolske nacionalne praznike. TAKO JE U EU
E, neka si se i ti javio. Žulja vas izborni zakon druge države. Biće promjena, došao Her Šmid, ali nema nacionalističko UZP-ovskog zakona. Elektronsko glasanje u sklpou GRAĐANSKE Bosne i Hercegovine. Kome se na sviđa, adio u jednom pravcu.
OVO KE SVE DOBRO!!!!JEDINO OVDKE POBKEĐUJU (PROBOSANSKE STRANKE)!!! HDZ!!! SNSD!!! SDS!!! PDP!! SU SAMI SEBE ELIMINISALI!!!VIDJEĆETE DA (VOJIN MIJATOVIĆ DOLAZI NA VELIKU FUNKCIJU)!!! NISAM PRISTRASAN ALI SAM SIGURAN!!! IZ TEMELJA SE PRAVI BODNA I HERCEGOVINA!!!ZIVI BILI PA VIDJELI !!!! I TO GRAĐANSKA!!! UPIŠITE OVAJ KOMENTAR!!! POLAKO ALI SIGURNO NOVE GENERACIJE MLADIH I PROEVROPSKIH POLITIČARA I PATRIOTA DOLAZI NA VLAST!!!
Prijedlog izbornog zakona za koji se u ovoj zemlji svi tajno zalažu: 1 nacionalnost/narodnost 1 glas. Hrvatima davati samo listu Hrvata, Srbima listu Srba, Bošnjacima listu Bošnjaka i Ostalim listu Ostalih. Nije demokratski ali dajte vise sjašite. Shodno broju stanovnika da se raspoređuje i udio u vlasti. Pa da budemo unikatni i u izborima kad smo van svakog razuma u svakom pogledu.
Pa da opet vršite etnička ciscenja??
Promjena ustava = Republika BiH
Hrvatska je EU/NATO trokutistan ci su Hamas/palestina .... Pametnom jjasno