Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi tom stanju doprinosite podrškom laktaškom medvjedu i mostarskom pesudonositelju! Zašto ste slali ambasadora u Lukavicu? Zato što sa Srbijom želite podijeliti BiH.
Dok srbalije namecu Sejdu Hrvatima u BiH, ovdje normalnog zivota nece bit.
HanTaman Ako nećeš u Bosni možeš u Irskoj. Sretno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja bih da pozdravim svu ovu bijedu koja prica da bi voljela da se zarati da moze odmah preko granice u Njemacku, Švicarsku. Samo da vam kazem, nece vam dati nigdje kad granice zatvore. Mozda zeni sa djecom.
Ovo je diplomatija, a ne naša Bisera. Hrvatska je ovih godina informisala cijeli zapad o svojim interesima i stavila na agendu promjenu izbornog zakona. Šta su Bosnje uradile za to vrijeme? Gdje su naši saveznici?
Vi zabrinuti uvalimvam kruti
Ovaj zabrinut kao i Valentin.
Čovićev ministar, u slobodno vrijeme MVP RH.
He he he he s jedne strane Izborni i konstitutivnost a sa druge harmonika....A ti kao zabrinut.
Djubre ustasko, dalmatinski jazavac, fasista se zabrinuo za interes, valja odrzavati glasacko fasisticko tijelo po Hercegovini, ali dzaba, sve vam se iseli u Hrvatsku.
Zašto bi Hrvat iz Hercegovine selio u RH kad je standard skoro isti? Otiđi u bilo koji većinski hrvatski grad i vidi kako Bošnje pređu po 300km i čekaju ko životinje da ih neko pokupi za dnevnicu od 20 maraka.
Samo nam nemoj pomagati sve ga ti. Imate vi u HR problema svojih, to ti rješavaj
Zabrinuti smo što se u BiH priča o ratu, a ne o izbornom zakonu.
Čuj zabrinut a čovjek i rukama i nogama kopa da bi Bosni i Hercegovini naštetio i onemogućio normalno funkcionisanje. Al Bosne i Hercegovine će biti samo što će vas fašista nestati
Jedi govna gade jedan,ti ohrabrujes cetnike i tvoj podli Covic
Podrzavali Dodika a sad su ko zabrinuti Tek cete se zabrinuti
Hrvati u BiH sa Covicem cute i cekaju kao hijene sta ce biti..
zabrinut...kako te nije sramota... podržavate li i dalje drugi šatorski mikrofon koji nosi Čović ... sad bi ti trebalo biti jasno da pjevaju u duetu Ronhil i on
Susjedi, odHebite vise od BiH ...
Brini se o svojoj stranci,šanama,malverzacijama....