Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komsic je nebitan lik..dosad se ustanovilo....ponekad neku izjavu da i to je to..
Zna zalajat pijan i to je to
bitan itekako...a ovom bi porucio JA I ? 2022 dom naroda i ljiljan opet precednik
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ej moj Sejdo...da je najgora kletva imati pa nemati ...od heroja do vucibatine koju svi zaobilaze...
sjedi ekipica i raspravlja...kaze ne znam kome vise da vjerujem na datu rijec ...Sejdi ili Kirbasu...e mozda je i to problem sto je dzon obraz kod obojice
@gooUser1605949863 Komsic brani svoju domovinu BiH i nije izdajica svog naroda kao oni koji rade u interesu Hrvatske. Peljeski most je protiv interesa BiH i Komsic je postupio kao patriota, a ne kao hrvatska peta kolona u BiH. Ovom politikom Hrvatske nikad se nece popraviti odnosi izmedju BiH i Hrvatske.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pravda za Sejdu! Na idućim izborima umjesto Bakira glasati za njega!
Kakve Hrvate? Kako Srbi prisvajaju Hrvate: https://www.youtube.com/watch?v=wTDyxc0_TwM
Ono što je kusturica Bošnjacima to je Hrvatima Komšić....
Zbog muslimanskoga razmišljanja da je bosna cjelovita drzava , raspasti ce se ubrzo na tri djela . Kakva je to država koja funkcionira na 21% teritorije . Rat ste izgubili , a diplomatijom nećete uspostaviti bolju situaciju. Samo se bojim da tih 21% ne bude podjeljeno na dva dijela. Što se mene tiče pravite sebi državu na 21% samo što to EU NEĆE DOZVOLITI IZ VEĆ NAMA SVIMA POZNATOGA RAZLOGA .
Ne predstavlja Ustashe to je jedina cinjenica 🖕
Gdje su Bokir i njegova SDA da daju odgovor ovom UZP-ovcu? Ili im mozda odgovara potkuhavanje politicke atmosfere od strane ovih dusmana? Pa naravno, nacionalisti podrzavaju jedni-druge i sluze im kao energetsko punjenje za njihove kriminalne projekte.
Kakva naivna, zlobna i debilska predizborna kampanja za Mostar popracena ovdje sa brdom UZP/HDZ-ovih komentara pod maskom "gooUser". Bas ste smijesni i providni, a ovaj takozvani ministar je ovdje pomazuci Covica dodirnuo apsolutno dno nedobronamjerne politike prema BiH. FUJ !!!
Koga boli đon hoćete vi ikoga primati?
Tuzno je citati kakvo dno je dostigla hrvatska vanjska politika. Medjutim dobro je znati tko su otvoreni neprijatelji svih BiH naroda (ukljucujuci BiH hrvate/katolike). Ovdje se otvoreno brani kriminalac Covic a napada BiH kao drzava.
nije predstavnik Hrvata jer se usprotivio izgradnji Pelješkoga mosta Jel se ovaj lik zajebava ili ?
Čim smeta Hrvatskoj onda je bitan. Kroati se mješaju u BiH politiku i nepoštoju volju naroda. Nisu zaslužili članstvo eu.
Pa to je razumljivo. Zato nas i guraju u mini šengen sa Srbijom. Oni su u EU i samo čekaju da im pokucaš na vrata. Bilo radovanja da se EU raspada ali otkad je Kina najavila novu bezcarisnku zonu u pacifiku sa 12 biliona dolara, sad samo strah koji opet veže. Tako da je SDA napravila grešku sa biranjem hrvatima njihovog predstavnika. Neide to tako. Loš posao kod interesa Bošnjaka. Sad samo Srbija kroji sreću. A Srbija sama mora pokucati kod Hrvatske na vrata.
Sejdo jeste negativac zbog hiljadu razloga, ali ovo što Grlić govori su 90% najobičnije lazi. Jadno je da hrvatska diplomatija ne zna ništa bolje od masnog laganja i još jadnije je da BiH diplomatija neće ni reagovati.
Komšić je Hrvat predstavnik gradjana federacije, ne predstavnik Hravata, jer na izborima ne izlaze ljudi sa trakom na ruci 'Hrvat' koji glasaju. To je slovo Daytona, ne postoji nikakakav duh Daytona u pravnom smislu. HDZ i SDA su htjeli od Federacije napraviti svoje klupsko društvo u kojem vječno vladaju. Sa Sejdom im to sad izlazi na nos i jednim i drugim. I nek im izlazi na nos.
Samo BiH
Komšić je davno prešao na islam.....