Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igra zivaca...na racun gradjana kantona Sarajevo. Jedno znamo a to je da je ova vlast 30% bolja od prethodne. Moze jos bolje...
Dobro ako ništa uspjeli su prošetati oveću grupu nastranih bolesnika glavnom džadom.I to je nešto.
@muki_saki glupane raspali, školuj se i nauči nešto u životu, još živiš u vrijeme komunizma. Fortin posao nije da otvara firme i zapošljava jer to znači da ih zapošljava na budžet, zato i jesu izgradili piramide botova koji glasaju neko za sebdvič, neko za posao, neko za firme koje su oteli od društvenih u privatne za kikiriki
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VELIKO HVALA svima koji su učestovali u drami i prepadanju ovog napaćenog naroda.
Aj sad budite korektni, ispravite clanak o Forti i pustite ljude nek zasluzeno odmore
samo su energoinvest (SDA) i klix (SDA) dizali paniku. vlada riješila problem, a sa energoivestom idu na sud, zbog neisprucenih količina gasa, koje su dogovorili.
ukljucili ste mi je kada mi je cokolada bila na radijatoru dabogda vam ves masina uradila samoubojstvo
Na sjeveru Njemacke su os uvijek toplane na ugalj.Ne dime i rade.
Brao
...ps racun za grijanje cete naknadno dobiti uz nivelaciju cijene...
Kako kad je forto na alpama?
Od početka sam za vladu trojke i protiv sam onih koji su vladali proteklih trideset godina i doveli život u KS na najniži nivo,ali jutros onaj direktor Saranevogasa bez veze neuvjerljiv,nespretan,vokabular nula.Trojka ta takve funkcihe mora imati daleko bolja rješenja.
Jeste nabavili niskokaloricni sto ga vise pojacavam u kuci hladnije a sat vrti ko ferari u punom gasu majjku vam jeebem
forto sa alpa rukovodi na direktnoj liniji 🤣🤣
Haloooo, nusreteee halooooo, susti mi ovdje.. rekoo puscaj plin haloooo
JA SE OVDJE NA SNIJEZNIM OLUJAMA BORIM.. A VI SE DOLE U SARAJVU ZAYEBAVATE.. HALOOO CCUJEES LI ME
Forto glupan dezerterski nije citao dopise, vlada nije na vrijeme narucila dovoljne kolicine plina, prepadate narod stoko.
Informacija? Dezinformacija?
Forto sredio sa Alpa
Pokusaj manipulacije gradzana KS propao od trojke
Vidi se da si SDA glasac dok pises "gradzana".
eto forto zavrsio sa skijanja... sta sad?
super je zavrsio hahahahahaha vidjet ces kad ti racun posalju
MA ebe mi se.. ali covjek na godisnjem... i sad ce neki reci pa KRIZA pa u nas je KRIZA od 1991 godine. Uvijek je nesto... A ja koristim plin kolko para toliko muzike... grijem se kad hocu i kako hocu... nece oni meni u 10 gasit grijanje...
znaci nece nam iskljucivat grijanje navece od 22:30 do 06:15 po minusima super hvala toplane hva la bando lopovska i kad malo sunce ugrije a napolju minus 10 necete iskljucivat supeeeer hvala bando lopovska a racuni za grijanje kao u svicarskoj
Imate li vi opciju da uvedete plin da iskljucite toplane. I budes svoj gazda... Na kraju ce te isto izaci novca...
mozes uvest plin ali toplane i njihovo lazno grijanje po enormnim cijenama moras placat jer toboze nemoze se iskljucivat sa njihovog sistema a kad hoces sat da postavis ..e tu ti je tek katastrofa to ne izvodljivo kupi sat podnesi zahtijev na 100 ministarstava pa onda cekaj odgovor ..pa onda cekaj seljacku komisiju iz toplana i razvuku te jedno 5 g.
Zbog loših procjena Sarajevogasa i “naknadne” nabavke : Kanton Sarajevo mora izdvojiti 1,4 miliona maraka za dodatni gas. Bravo vlada KS, Bravo Forto.
Samo minusajte...pozdravlja vas vaš Forto sa sunčanih Alpa.
Zavali budžet, ode na skijanje i vi mu aplaudirajte...ma nek vah hebe dezerter bolje niste ni zaslužili.