Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Garant medicinsku vanredno sredio pa ode da radi kao njegovatelj :D
... са пола срца одлази из Херцеговине ... и гле чуда, где одлази у - Немачку! Како се не превари да рече да са пуним срцем на Косово одлази да служи своме све напаћеном народу на све напаћеном Косово. Овако, одлази тамо где ће му пуни џепови бити а срце полу празно!
da su popovi otisli 90-ih ne bi bilo rata i razaranja ! hajde dabogda se ne vratio !
@Skinhead1921 ima slika ali nema coeka u polo majici i crnim farmericama u stan smith patikama ! a ima slika ! grateful dead otvara mali biznis u BBI !
@Skinhead1921 slika govori ali covjek ne ! kao sto rece Bruce Lee :"daska ne uzvraca udarac"
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Odr u Las Vegas da probalaha sto je pokrao srpskoj nejaci.. U zdravlju se prokurvao pope
U principu sam rezervisan kad su vjerski službenici u pitanju, ali mislim da je šteta za BiH što je otišao ovako jedan inteligentan čovjek koji zna živjeti i ponašati se sa svim našim različitostima.
Bog te blagoslovio čestiti Vladiko, dao ti snage da oposlišsve poslove koji ti se pretpostaviše na dobrobit i radost srpskog roda. Amin!
Pobjegose i popovi sad ce i hodze:))
Sta kaze Plavi Orkestar: Odlazim, odlazim sa Planete putujeem
whoa koja patetika hahahaha
Zakitiše ga brate preko mjere. Ne volim ovo vjersko patetisanje. Iako nije loš čova Grigorije..
Od Srba i popovi bježe.
Putuj igumane, za manastir ne pitaj. Ostani zauvijek u Njemackoj.
odo i ja
blago se tebi ode iz ove rupe...
Fol zao mu Hercegovine. Ko te ne zna Grigorije? Ne napravi ti Mile aerodrom da letis direktno Trebinje-Frankfurt. Morati ces naci alternativni.
Monika Beluči mu ukrade prijateljstvo sa Milom...i odmah problem.
Stolječima odavde odlaze najbolji. Kakva je ovo prokletinja, da se ovdje ušanče i ustoliče najgori. Kraće pozitivne periode progresa, smo imali jedino dok nam je glavna vlast bila u Stambolu, Beču i Beogradu. Toliko vjerskih moralista, a LAŽ, lopovluk i pohlepa nas satraše.
Bauštela.
Ode u Njemacku, a hvali Rusiju hahah