Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOISTINU REPUBLJIK
K O S O V O R E P U B L J I K
Ina, ti se zajebavas ili si maloumna?! Kakav bosanski jezik?! Tim izmisljenim jezikom neka laprdaju poturice ako zele, Srbima te gluposti necete nametnuti !
Rafi je, zaista, dobar. Predlazem da BOOS tj Predsjednik, pokrene gradjansku Inicijativu za izbor specijalnog predstavnika EU, a da mi, narod Drzave BiH to podrzi. Treba, ovu priliku iskoristiti i traziti od njega da donese Odluku da se u roku od 30-et dana usvoji novi Ustav gdje ce Drzava BiH imati jednog Predsjednika, sud, policiju, jednog Premijera i jezik - BOSANSKI.
Slazem se. Nema boljeg covjeka za tu funkciju od Gregoriana.
To ce i biti Gregorijan ce biti novi Visoki predstavnik najbolje je upoznat sa stanjem i zna bolesti sve kao i terapije. Amerikanci preuzimaju sudbinu BiH i Bh Patriote dosta vise izdajnika i nepriajtelja BiH.
Dobar izbor. Samo da ne dođe neko iz Češke i Slovačke za koje smo mi zapad.
To nam treba!!!!!!