Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NACISTA i FASISTA,lopov i hegemonski planira UNISTENJE drzave Bosne i Hercegovine! ON radi za genocidnu ideologiju NACISTICKE FASISTICKE genetski ciste srbske izmisljene nacije!Dal BIH-a ZNA da genocidnu tvorevinu snabdeva rusija oruzjem i logistikom za rat -krvava rusija?Dal se neko u BIH-i upit\'o gdje su otisli vise strotina miliona maraka sto ih je pokr\'o? PODRSKA GREGORIJANU! BiH4EVER!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Fakat je ovaj Gregorijan nepristojan!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
@Simo Laktasi seric je Turcin, radoncic Crnogorac. a Gregorijan je Bosanac.
Ma jebi se ti seljačino Dodiče ja ću da te karam dokle se meni svidi a poslije toga opet u banju da ravnaš ta MEĐEDOVSKA leđa !
Vidi mu glave genocidne .
Ako se dobro sjecam u arbitraznoj odluci stoji da Tribunal zadrzava pravo da ukoliko neki od entiteta ne saradjuju da Brcko dodijeli drugom entitetu. Ja se zalazem da se primjeni ova klauzula i rijesi problem supervizije na taj nacin.
A TI KAO ZNAS STA JE NEPRISTOJNO....... HAJDE NE BUDI DOSADAN........
iz naslova pomislih da se fahro rasplak\'o
bole me uvce sta dodik misli o necemu...
Eto nek ti znas sta je nepristojno, s.eljac.ino jedna.... Ali sta ces kad je u R. Sm.radskoj 80% istih takvih....
je*o mater ko govori o pristojnosti :) pazi se ti atentata lutko :)
Drago mi je da se Bosnjaci (Ce.ric, Radoncic) i Srbi (Dodik) oko necega slazu, a to je stetna uloga Gregorijana