Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odvratniju njušku od špirićeve nisam vidio na našoj političkoj sceni.
A markovićka, a majkovička???
400.000 eura kako ih zaradi?
Pa taj Spiric bi trebao znati ako se radi od izvozu, koji bi mogao stagnirat.Mi vise uvozimo smece, nego da se potrudimo da imamo svoje produkte.Eh Sprici sta mislis o nama , koji su vise znani.Pravis nas budalama, to se mora kazniti.
A supruga mu je rodjena Muslimanka.... Naida imenom.... :)
Nije više, a inače je njen problem!
Pa to je oproban recept svih ovih 25 godina svih političara u cijeloj BiH. Ista, potpuna ista retorika je i Izetbegovićeva i svih lidera i članova ostalih stranaka u Federaciji. Samo prepadaju narod na nacionalnoj osnovi, zavađaju ljude i tako vladaju ovoliko dugo, na žalost, rasčerečiše ovo malo zemlje a narod bukvalno, bukvalno O V C E NA SVE STRI STRANE. Pobogu ludi urazumit se, pa vidite li da nas vode lopine, ljudi koji apsolutno ništa korisno nisu u stanju bapraviti.
Spiric je to dobio bespovratni kredit od Turaka .... nije se mogao sjetiti ,al ja sam potpisao umjesto njega ugovor da ne zaboravi. Jer svi u Bec-u su Turci.
Da ova lopovčina misli imalo dobro pučanstvu PC lijepo bi im objasnio kako se od ničega prave milioni pa da entitet PC ima 1,5 miliona stanovnika i isto toliko milionera.... Ali, jebi ga, nisu mulioni za svakoga . . . !!!
Špririć=seoska varalica! Samo po selima može svoju priču prodavati heheh
U poredjenju sa Majkic meni je Spiric ok. Republici Srpskoj neprihvatljivi su zahtjevi bošnjačkih političara koji na silu žele da rezultate popisa stanovništva i domaćinstava u BiH dovedu do famoznih 51 odsto u svoju korist, zbog čega je neophodno da donošenje takve odluke u Savjetu ministara BiH spriječe ministri iz reda srpskog naroda u BiH Mirko Šarović, Dragan Mektić i Igor Crnadak, rekla je Srni poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić. Više detal
http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Srpski-ministri-da-sprijece-donosenje-stetne-odluke/358896?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+NezavisneNovine+%28Nezavisne+novine%29 http://freshpress.info/politika/bih/rezultati-popisa-stanovnistva-vlastima-rs-ne-odgovara-broj-jednog-naroda/
Vama je uredu da neko iz politickih razloga sprjeci objavu popisa stanovnistva??Da ne pominjem da je to bacanje 50 milja km u vodu. Pa vi niste normalni!
Čuj kupio stan od 400.000 € i niko ništa hahahaha
Ima on još par miliona vrijednosti što u kešu što u nekretninama . . .
Boji se co'ek Turaka,sto li. 😊
Doslovno jadno. Srpska politika je inace na niskim granama, al Spiric je otkljucao novi nivo jadnog.