Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najvažnijih lekcija koju su naučuli mnogi (a neki tek trebaju), koji su ušli u politiku je ta, da najveće i najjače neprijatelje i dušmane nisu imali u drugim političkim partijama, već u onima čiji su članovi bili. Isti slučaj je i ovdje...
Pored ovakve ljevice i nije potreban centar i desnica. Ovi ce sami sebe pobijediti
Njihova stranka postala je odavno problem i nije nikakvo rjesenje. Falatar nece biti niti blizu, dok je sustina postojanja NS da Pedja Kojovic i Sabina Cudic, kao ljudi bez rezultata i dostignuca, budu uredno uhljebljeni na drzavnim jaslama. Jesmo li zaboravili igru Sabine Cudic sa etnickom pripadnoscu, kaki bi usla na vecu platu u Dom naroda FBiH? Neizgledaju vise pismeno, to su interesdzije.
pređi u pedersku partiju
I ja sam mislio da je Željko Komšić patriota. A onda sam vidio da je njegov vozni park brojniji i od Radmanovićevog i od Izetbegovićevog (tadašnji članovi predsjedništva Bosne i Hercegovine)! Staro pravilo puno puta se potvrdilo u praksi. Ne slušajte šta neko priča, gledajte šta radi!
"U Našoj stranci imaju pristup mojim e-mailovima i komunikaciji pa ako žele pratiti s kim komuniciram, to mogu slobodno tako uraditi i provjeriti." UDBAŠI
who is f**kin Gratz?
Bravo Muhamede!!!
Denis/Muhamed je školski primjer balijandera..Naša stranka "Liberalna stranka" ga stavi na stub srama a on se odrekao svog imena i vjere da bi bio dovoljno dobar europljanin za našu stranku i oni ga otjeraju hahahah i sad imamo ovdje indijsku sapunicu on nam priča kako mu je žao da su ga otjerali jer je naša stranka dobra itd..
bas si mentalna psorijaza
@MaksDizdar Lave ne postoji "mentalna psorijaza" ili bilo šta slično tome, psorijaza je bolest imunog sistema..
Stranka prenapuhani likova koji svrsavaju gledajuci sebe u ogledalo
tipicni komentar neuka, kad iz nekog razloga komentarise akademskog gradjanina
@MaksDizdar jes to upravo svrsio narcisu akademski.....
Uglavnom svi su tu zbog licnog interesa, love. Gdje jos mozes imati 4-5000 KM mjesecno a da ne mrdnes onom stvarkom.. tako da i pe.nis zajedno sa ostalim pen.isima radi za sebe.. naravno pod izgovorom da radi za narod
ako je ko zaradio platu u parlamentu, onda je on.
Vidiš da je turska njuška, a želi biti Švabo. Šta je to?
hehe to je ta tolerantna Nasa stranaka,ako su ovako "dobri" prema svom osnicavu i clanu,mogu mislit sta bi radili da dodju na vlasta onima koji nisu istomiljenici ko oni. pa da u svakom prefinjenom i tolerantnom se krije neki zlikovac i frik kontrol. a taki su ovi iz nase stranke izgleda,sve nesta fini galanti,a glave odsjecali.
Podrška Denise,pametan mlad čovjek, patritski nastrojen,što da ne da ode u DF.DFu se možda smanjuje broj poslanika jer ih kupuju,što ne znači da je manje simpatizera.Taman su se očistili od raznog sljama iz drugih stranaka i sada su zdraviji.
Kakav crni df, patamo vise ni smrt ne dolazi
Hamo bolje pređi u SDP pusti se DF-a i udbaške stranke.
Raspadaju se ljevičari kao đubre u proljeće.
Jedino po čemu će ova zoofilsko narkomanska strančica ostati poznate je to da je njihov glas bio presudan kod donošenja sramnog Zakona o radu. Ali pošto njihovo članstvo uglavnom ne ovisi o tom Zakonu jer su uhljebljeni po raznim NVO koje ne potpadaju pod tu sramotu, možda će još jedno vrijeme egzistirati uz pomoć njihovih glasova.