Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čović se boji gubitka moći ko antilopa lava. On bi žrtvovao i život pape za to.
Sjeverna Koreja pristala na razgovore, a samo Čović misli da su rješenja u odbijanju dijaloga. Bravo Gratzu !
@Rienzi* Nisi u pravu. Svi Hrvati imaju EU pasos.
Neće se desiti ništa. Izborni zakon nije u skladu sa Ustavom i ide se dalje. Nije u skladu ni za SEjdića i DIncija pa se Čoviš ne ćeše mnogo. Razlika je samo što Sejdić i FInci ne mogu spriječiti formiranje nove vlade a Čović ako osvoji dovoljno glasova može ! E tu je onda problem. Naučili smo mi već bez vlade 2 godine, al sad hoćemo da budemo kandidati za člana a EU a NEĆEMO DA IZABEREMO VLADU 4 GODINE ?? Već je izvršena i štih proba: PARLMENT FBIH nije radio 4 godine.
imamo toliko nivoa vlasti da nam 2 nivoa i ne trebaju za funkcionisanje drzave
Sjeverna Koreja pristala na razgovore, a samo Čović misli da su rješenja u odbijanju dijaloga. Bravo Gratzu !
Hrvati su narod čija je domovina cijela BiH. To je temelj koje bi se svi morali držati. 30 godina promidžbe zaludili je ljude do te mjere da mrze svoji domovinu. Kao u onoj priči “Kopa i ore u Dolcu a Boga moli da kiša padne u Zagrebu” . Ova zemlja je dovoljno velika za sve nas. Prestanite više trovati ovaj narod.
stokaajj
Ne izleći odma, tek je pošo sa abecedom ima do projekta Ž ihaj haj vremena.
Jesu li Hrvati birali Turcima predstavnike u vlasti ili je bilo obrnuto? Jasno da je bilo obrnuto. Tko koči provedbu odluke Ustavnog suda BiH, Turci ili Hrvati? Naravno, Turci jer žele i dalje birati za Hrvate. Što je Hrvatima preostalo nego se svim silama suprotstaviti naumu Turaka da ponovno biraju umjesto nas.
@Adriatic Ako Turaka ima tri puta više, onda i tri puta više triše, logika. A što se tiče vlasti, u institucijama F BiH Hrvati drže 24,03 % vlasti, dok Turci drže 69,12 % vlasti.
@BBBvsCCCC Turčine, ta spika mi je poznata od strane Srba 91.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pitanje je sad, kako če Čović sačuvati vilu u koju je potrošeno 16 300 punćevih penzija :) Nešto je ujko plaho osjedio 😣
covic i citava ta neoustaska hdzova politika, koju su naslijedili od krivouste budale, je na izdisaju. Pitanje je samo trenutka kad ce i zvanicno otici u klinac
@satnik Naša Stranka je jedina normalna stranka, jer nije kriminalno opterećena i zagovara jedino moguće uređenje, a to je građansko, sekularno. Nacija i vjera ne treba da se petljaju u funkcionisanje drzave, jer smo valjda dosad svi, vidjeli da to ne ide, jer to iskoriste tzv nacionalne elite za vlastito bogaćenje.
Ko je ovaj anonimac i koga ovaj predstavlja
Neće se desiti ništa. Izborno zakon nije u skladu sa Ustavom i ide se dalje. Nije u skaldu nmi za SEjdića i DIncija pa se Čoviš ne ćeše mnogo. Razlika je samo što Sejdić i FInci ne mogu spriječiti formiranje nove vlade a Čović ako osvoji dovoljno glasova može ! E tu je onda problem. Naučili smo mi već bez vlade 2 godine, al sad hoćemo da budemo kandidati za člana a EU a NEĆEMO DA IZABEREMO VLADU 4 GODINE ?? Već je izvršena i štih proba: PARLMENT FBIH nije radi 4 godine.
Mislim da ima u Bosni i Hercegovini dosta vise problema i precih pitanja za resavanje od Izbornog zakona