Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nam Gratz stvori visoke životne standarde koje je Erdogan stvorio Turcima, i od BiH napravi velesilu, dobit će pravo da ga uzima u usta!
bolan, ovo je ublešaš koji može biti ovaj grac magarac. još mu samo onaj bajrović može parirati ko da su blizanci...
hahahahahahhahahahahah upisa se od smijeha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Preporuci erdoganu da promjeni ime i prezime.
Sine Denise da nam je jedan ko Erdogan, lako bi smo mi za Tursku.
sreca pa ces za vazda bit niko i nista!
Ovaj umislio da je bitan... jado
Bravo. Nabijem Erdogana, Putina i druge diktatore na qrc.
OK, odredimo se onda tako i hajmo dalje. Kad zafali u Bosni problema, onda cemo se baviti Turskom. I reci i Sabini to isto.
...ja lijepo velim da je milošević vaskrso u stambolu na bosforu.
hoce gospoda da se mane turske... a jos nikad nisu odbili, nit jednu tursku pomoc. ishhhhhhhhh
hoce gospoda da se mane turske... a jos nikad nisu odbili, nit jednu tursku pomoc. ishhhhhhhhh
turska pomoc.. de nabroji. jel u to brojis i iftare na otvorenom
hahahha to muhamede
Ti si toliko nebitan cak i u nasoj drzavi a prdio bi o Turskoj nesto misu jedan.Jedino sto u zivotu znas radit je mijenjat ime i prezime .Kako ces se iduce sedmice zvat,Ramo Schultz ?
imas li ista pametnije reci neko zalazit u necije privatno pravo da radi sta hoce.. ta mislis o erdoganu sto zatvara politicke protivnike?
--- Gratz: Ako smo za slobodu, moramo se odrediti protiv Erdoganove politike Denise samo reci letićemo kao meci ! Glede mene evo već sam pripremio papire da promijenim ime i prezime ! Naravno samo iz umjetničkih razloga ko ti !!
eve ga gospon graz rijesio sve probleme bosne, i sad ce on ocitati lekciju turcima i govoriti o ljudskim pravima a u svoju valstitu zemlju ima problema da ih cak ni evroa ni sad ne mogu im dohakati. hajde balvce ne petljaj se gdje ti nije mjesto, tebi tvoj susjed ne priznaje genocid nad tvojim sugradjanima, mnogi se ne mogu ni vratiti u svoja ognjista u 21 stoljecu a ti laprdas o nekim pravima koje ti i ne razumijes.
Dennis, zdrav razum uglavnom nije dobrodosao, pogotovo ne medju vatrene BH obozavatelje poludjelog turskog diktatora. Kakogod, cestitke za hrabrost.
jeste li iz iste sekte. od istog poslodavca,... Andjoooooo!?
Koji je sad ovaj glupan? U cije ime govori kreten? Pise se Graz, ako se vec preziva po austrijskom gradu jer se stidi Bosnjackog porijekla...
tako je! đe je austrijancima ramiz kalesija ili simo šipovo?