Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je uvijek imala sluha za potrebe naroda
@DostaDosta AUTOGOL 🔖🖌
sto bi rekli uhljebi u sluzbi mafijaske familije...pa zasto su nezaposleni...kako mi predano i posteno radimo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bravo debili
Glasajte za Skaku i Sarajlića budale sarajevske !
Zbog pandemije Cotonavirusa doslo je do smanjenja punjenja budzeta Kantona Sarajevo, pa je Vlada KS bila primorana smanjiti sve nepotrebne troskove finansirane iz budzeta, te je tako doslo i do umanjenja dotacija za JP GRAS. Prodaja kupona se mora dovesti u nivo odrzivosti GRAS-a, jer preduzece ima mjesecne gubitke od nekoliko miliona KM, sto se vise ne moze tolerisati, ako se zeli sacuvati gradski saobracaj u Kantonu. Predizborna suplja od SDP/NS/NIP vise ne priolazi kod bosnjackog naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gladne oči, i bolesni umovi ! Stoko pohlepna, da Bog da vam zatrebalo svima!
Ovo je jedino što zna nova SDA vlada. Kreteni iz SBB-a i DF-a ovo podržavaju i zato će nestati sa političke scene.
Nije samo Gras nego i centrotrans, to je po naredbi vlade KS. Ovo je bukvalno "pisaj po sirotinji"
Poštovani novinari KLIX-a GRAS NE MOŽE formirati cijene karata!!!! to radi Vlada Kantona Sarajevo!!!
Vlada SDA Vlada sa opetovani lopovskim manirizma na štetu naroda.
ma malo je ovo....podignite na 185.84 KM.......ha ja.......cccccccc........ :(
Ovo je Fortina vlada uradila
150℅
Kombi za 1.00 km poskupuo na 1,10 .
Cetvorka ovo nikad ne bi uradila
@heatovac.heatovski : Cetvorka je zbog nesposobnosti, nepompetentnosti i svog populizma te dodvoravanja bez razloga gradjanima i dovela do bankrota svih javnih preduzeca u Kantonu Sarajevo, jer oni su mislili samo na sebe i svoje stranke, a nisu marili za potrebe radnika, i javnih preduzeca. Narod je to prepoznao i otjerani su ti nesposobnjakovici i populisti zauvijek u istoriju u gradu Sarajevu, ali i u BiH. Slikali se sto su zacepili pogresnu rupu u zidu miljacke. Fuuj.
Kakvi kralievi
Na izborima kaznite SDA da vam ne bi sa 30KM digli na 60 KM.
Najodvratnije preduzece Šošonsko u gradu Sarajevu fuj gadvi treba vas zatvoriti.
Vidite da nova kantonalna Vlada nešto radi :D Kalem misli na svoje građane, da se ne guraju po tramvajima, digni cijene karata.
Bezobrazluk ,20 god.sam na birou invalid 40% idem na fizikalne stalno i po doktoru .Mi sa biroa nedobivamo pare mjesecno da bi mogli kupiti i karte i lijekove Žalosno