Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo će stoka razvalit za mjesec dana..
@šiljendeabuz i meni to prvo kroz glavu prodje,hocemo li ikada sami ista kupiti/napraviti...stid me vise,samo daj sadake,daj,daj,daj...qratz vise daj -.-'
volim bošnjake i srbe jer : dali su nama hrvatima 33 % države a ima nas oko 10-11 % . na račun majorizacije izvučemo sve naše interese , ne plaćamo poreze u našim većinski hrvatskim područjima . bavimo se svačim a gleda nam se kroz prste . kako da ne volim bošnjake i srbe ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala braćo, Kakvi god da su od postojećih ne mogu biti gori :)
volim bošnjake i srbe jer : dali su nama hrvatima 33 % države a ima nas oko 10-11 % . na račun majorizacije izvučemo sve naše interese , ne plaćamo poreze u našim većinski hrvatskim područjima . bavimo se svačim a gleda nam se kroz prste . kako da ne volim bošnjake i srbe ?
prvaaak, pretpostavljam da Hrvatsku jos vise volis, ne samo da su prodali Hercegovinu i trgovali je za Srpsku Krajnu, vec nikad u istoriji sem HB nisu podrzali sem na pocetku rata kad su vas gurnuli da ginete za neki njihov interes, dok su na pravljenje i postojanje RS i Federacije stavili potpis... :).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sda i sdp znaju samo za sadaku !
Razgovaraju dva crnogorca: Znas da sam jucer bio radio! Ma daj', a gdje ti je antena- odgovori mu drugi
Ne može se njima nadavat,koliko oni mogu s.ebat
Zasto se "Bake" nije slikao kod autobusa???
Podvežite ih malo žicom, da vam se ne raspadnu.
SADAKA, SADAKA, SADAKA.......
Nidje veze ba, ovaj autobus sa slike je jedno 20 godina star, nece ih niko u turskoj jer neisunjava uvjete, daj smece u BiH......jesmo jadni u pm!
Kao i uvijek,samo je Sarajevo BiH!
Ipak Turci nisu toliko galantni kao Japanci koji su nam donirali ali NOVE, POTPUNO NOVE autobuse. Ipak hvala jer mi bosanci smo jad i bijeda i nismo sposobni ni za šta na svijetu pa smo dozvolili da nam svijet kao pomaže dajući nam svoj otpad a Izetbegović pada na koljena od zahvalnosti na sadaci. Vazi kako nama Turska pomaže a ne traži ništa za uzvrat. Meni Turska ne pomaže već pomaže NESPOSOBNIM LJUDIMA NA VLASTI. DA JE VLAST KAKO BOG ZAPOVIJEDA DA JE SPOSOBNA, DA MISLI NA SVOJU DRŽVU I SVOJ NAROD NAMA SADAKA NE BI NI TREBALA. PREMA TOME TURCI I SVI KOJI POMOGNU BOSNI I HERCEGOVINI KAO DRŽAVI NE POMAŽU MENI, NITI NARODU NEGO POMAŽU NESPOSOBNU VLAST.
pa jel ti misliš da Izetbegovića boli neka stvar taman da sutra se prevrnu svi ti autobusi i da svi mrtvi budu??on zna da se on u tome neće vozit niti neko njegov bližnji tako da mu je lahko smiješiti se,zahvaljivati i glumiti.Ova vlast je odron a ne vlast.
PA NISU TURCI TOLIKO GLUPI DA NAM ŠALJU PREKO PEDESET NOVIH AUTOBUSA. GOSPODA TURCI NABAVLJAJU SEBI NOVE AUTOBUSE A NAMA ŠALJU SVOJ OTPAD. NAMA OTPAD ODLIČAN E PA VIDITE NARODE DOKLE SMO STIGLI. GRAS JE DAVNO UDAVLJENA FIRMA I VEĆ GODINAMA SAMO OD GRADA ODNOSNO FEDERACIJE IZVLAČI OGROMNA SREDSTVA ZA PLAĆE 2000 RADNIKA A VIŠKA IH PO SISTEMATIZACIJI OKO 1.300. I SVI SITI ALI OVCE NISU NA BROJU. TOLIKO O OZBILJNOSTI LJUDI U VLADI KOJI MIRNO POSMATRAJU KAKO SE BACAJU PARE ZA OVOLIKO NERADNIKA. NISU ONI KRIVI ŠTO NEMAJU ŠTA DA RADE PA SE NAZIVAJU NERADNICIMA ALI TO TREBA KONAČNO RIJEŠITI TRAJNO.
POBGLEDAJMO KAKVE AUTOBUSE TURSKA RASHODUJE, ŠALJE NAMA SVOJ OTPAD A NAMA TO SUPER. BOLJE I OVO NEGO DA GLEDAMO ONAJ KRŠ PO GRADU, MEĐUTIM GRAS JE GRADU SARAJEVU OMČA OKO VRATA. SKORO 2000 RADNIKA PRIMA NE MALE PLAĆE A DOVOLJNO JE 700 RADNIKA, TO SU JAVNO REKLI NA TELEVIZIJI. I NIKOM NIŠTA. VRIJEME PROLAZI, RADNICI OD DANAS DO SUTRA ALI PLATA IDE I BAŠ IH BRIGA. IMA LI IKO OZBILJAN U VLADI DA RIJEŠI OVAJ PROBLEM, DA UKINE GRAS KOJI JE RAK RANA GRADA. NEMAMO TOLIKO NOVCA DA SPAŠAVAMO ONOGA KO JE VEĆ POTONUO DO DNA.
Messi, daj molim te navedi sto ti se ne sviđa ili što te to pogađa u gornjem komentaru. Hvala
Kamo srece da vas odveze sve u tursku
Hoće li baciti stare ili će ih zadržati i nastaviti kukati?
E bravo :) Trebat će opet vozačku polagati.
počelo sa isporukom autobusa... halo ba, isporuka se vrši kada se nešto naruči/poruči... ovo je sadaka!!! kabulusom se kaze... seljaci 😃😃
I Japan je dao nove autobuse, pa ovi iz grasa nisu bili u stanju da održe firmu. Kad ove razvale opet će iskati. Al veliko hvala za braću Turke.