Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branilaca Sarajeva bi trebala permanentno biti zatvorena za saobraćaj i pretvorena u pješačku zonu. Zašto se ne ugledate na ostale gradove…
Ajde psihopate lijecite se ovo je jedini kulturni dogadjaj na svjetskom nivou.To sto su UZP i Genocidni ljubomorni neka nastave i dalje sa svojim seljakljukom i guslanjem.
Dok Maca Diskrecija, JK i slicni nisu poceli setati crvenim tepihom, imao sam respekt. Znam, karte moze svako kupiti, pozivnice dobiti, ali ipak...treba imati neki nivo
Taman da stignem kuci, jer je i meni moj robovlasnik produzio radno vrijeme...
Sve u službi Bakirovog badže, direktora firme koja radi sedam dana u toku godine.
I koja se finansira komplet iz budžeta.
Valjda mu izvorno muslimansko ime preivše seljačko pa se sad modernizirao u ovo građansko hahha
Produzite za Vogoscu, sramota da je zadnji bus u pola 12
Kupi auto
Dan te hebo za padinske djelove Sarajeva zadnji bus u 10 sati i vi se nešta kao žalite?Vama sve ravnica.Hajd se ti navečer uzveri na Sedrenik ili Komatin ako smiješ.
zar.nije bankrot?
nije hvala Allahu
A koje su nam izmjene kad bude parada LGBT populacije? Kuda se i kako mozemo kretati?
Sramota, samo do 1. U drugim gradovima tramvaji do tad regularno rade. Za SFF je Gras 2019. vozio do 3 ujutro. Zasto sada samo do 1???
U Zagrebu 4, a u Beogradu 2 nocne linije tijekom cijele godine. U bosanskom Kandaharu samo za vrijeme nekog ocajnog festivala do 1 hahaha. Hoce li biti vode?